location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

BELANGRIJKE COVID UPDATE

  • home
  • BELANGRIJKE COVID UPDATE

BELANGRIJKE COVID UPDATE

Goed nieuws! Vanaf 3 maart 2021 mogen we u weer verwelkomen in onze showroom, op afspraak.

Hier kunt u honderden houten vloeren, PVC en laminaat opties zien én voelen. Tijdens de personal shopping ervaring krijgt u antwoord op al uw vloer gerelateerde vragen van een ervaren verkoopadviseur.

We houden ons hierbij aan de door de overheid ingestelde voorwaarden: maximaal 2 klanten tegelijkertijd in de winkel en de afspraak moet minimaal 4 uur van tevoren gemaakt zijn.

Daarnaast blijven natuurlijk alle hygiëne maatregelen van kracht, draagt iedereen een mondkapje en verzoeken we je niet te komen als je klachten hebt.

Maak direct uw afspraak op https://frieslandparket.nl/con...

  • We zijn aanwezig van dinsdag tot zaterdag om u telefonisch te adviseren tijdens onze normale openingstijden
  • U kunt via de website, telefoon of e-mail ook vloeren en onderhoudsmiddelen bestellen
  • U mag uw bestellingen afhalen op afspraak, bezorging gaat gewoon door
  • Vloeren inmeten en leggen bij u thuis gaat ook door dus u kunt direct inplannen!

EXTRA SERVICE

U kunt ons via e-mail foto's sturen van houten vloeren die u mooi vindt en een adviseur komt langs met kleurstalen en monsterborden om voorbeelden in het echt te kunnen bekijken. Zo brengen we de showroom naar u toe!

Bekijk ook https://frieslandparket.nl/nie...

We vragen we uw begrip en medewerking voor het naleven van de regels voor uw eigen gezondheid en dat van onze medewerkers.

Hou fol, hou moëd, komt goëd!

  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Onze merken

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015