location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Friesland Parket: COVID-19 Update Dec tot Jan

  • home
  • Friesland Parket: COVID-19 Update Dec tot Jan

Friesland Parket: COVID-19 Update Dec tot Jan


De afgelopen dagen is de ongerustheid rondom het Corona-virus weer gestegen. Bij Friesland Parket wordt die bezorgdheid serieus genomen. Als gevolg van de beperkingen opgelegd door de overheid zijn wij genoodzaakt de showroom te sluiten voor publiek tot en met 15 januari.

Echter blijven we u graag van dienst zijn. We zijn aanwezig om u telefonisch en per e-mail te woord te staan en producten kunt u afhalen op dinsdag t/m vrijdag van 9:00-17:00 uur. Zaterdags zijn we gesloten.

Personal Shopping

De mogelijkheid tot het maken van een personal shopping afspraak blijft. Via e-mail of telefoon plannen we een voor u geschikte datum en tijd waarbij een van onze verkoopadviseurs bij u op locatie langskomt. Zo kunt u voorbeelden van monsterstalen zien in uw eigen ruimte, vragen stellen en geadviseerd worden over houten vloeren, vloerverwarming, PVC en laminaat.

Op basis van de huidige informatie blijft het team doorwerken, met in acht name van de voorzorgsmaatregelen overgenomen van het RIVM.

  • Minimaal 1,5 meter afstand en vermijden lichamelijk contact
  • Desinfecteren van handen bij binnenkomst. Bij de ingang staat handalcohol tot uw beschikking
  • Mondkapje dragen
  • Stel uw bezoek uit, indien u niet in optimale gezondheid bent

Onderhoudsmiddelen voor vloeren

Onderhoudsmiddelen kunt u altijd online bestellen en laten bezorgen via:

https://www.wocaonline.nl/

https://www.osmo-online.nl/

https://www.rigostep-online.nl/

https://deparkethal.nl/
Contact  
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Onze merken

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015