location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

COVID UPDATE: Personal shopping blijft

  • home
  • COVID UPDATE: Personal shopping blijft

COVID UPDATE: Personal shopping blijft

Vanaf woensdag 28 april gaan versoepelde maatregelen van start en is de showroom weer toegankelijk voor publiek. Het maken van een afspraak voor personal shopping onder begeleiding van een verkoopadviseur blijft mogelijk én wordt sterk aangeraden.

De vraag naar nieuwe vloeren is hoog en we verwachten veel mensen in de showroom. Om u de aandacht en service te garanderen die u van Friesland Parket verwacht blijven we werken met winkelen op afspraak zodat u zich kunt verzekeren van de juiste expertise en hulp van een verkoopadviseur.

We plannen tijdslots tot maximaal 1,5 uur per klant om uw wensen en leefsituatie te vertalen naar uw ideale vloer. Een afspraak maken hoeft niet langer 4 uur van tevoren. Let op dat uw reservering geldig is nadat u een afspraakbevestiging via telefoon of email heeft ontvangen.

Wilt u op de bonnefooi langskomen om inspiratie op te doen in de showroom en vloeren in het echt zien? U bent van harte welkom op onze reguliere openingstijden. Houdt er wel rekening mee dat u mogelijk moet wachten bij binnenkomst en verkoopadviseurs bezet zijn.

Voor iedereen blijft gelden:

  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst
  • Draag uw mondkapje
  • Houdt 1,5 meter afstand
  • Blijf thuis bij klachten

Maak direct uw afspraak door contact op te nemen via email of telefoon. We zien u graag snel in Heerenveen!

Contact  
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Onze merken

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015