location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

VACATURE gevuld: Verkoper / Klantadviseur

 • home
 • VACATURE gevuld: Verkoper / Klantadviseur

VACATURE gevuld: Verkoper / Klantadviseur

Heerenveen - 32-40 uur

Wat ga je doen?

Ben jij assertief, energiek en niet bang voor verantwoordelijkheid? Geloof jij in klantgericht adviseren waarbij je de juiste vragen stelt en luistert naar de klant om een eerlijk en passend advies te geven?

Als klant-adviserende verkoper ben jij het aanspreekpunt voor bezoekers in de showroom. Daarbij heb je een vriendelijke, open en assertieve benadering waarbij eerlijk advies boven harde verkoop gaat.

Door vragen te stellen onthul je de behoeftes, wensen en beperkingen om een gericht advies te geven over de vele mogelijkheden in vloeren en afwerkingen. Je stelt offertes op en maakt afspraken met klanten in overleg met onze parketteurs.

Klantvragen kunnen telefonisch of via email en social media binnenkomen. Ook deze klanten sta jij passend te woord.

Wij bieden

 • Dienstverband voor 32-40 uur in overleg;
 • Goed salaris conform leeftijd en ervaring;
 • Uitdagende baan in met toekomstperspectief en voldoende ontwikkelingsmogelijkheid;
 • Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij goed functioneren.

Wat we van je vragen

 • Beheersing van Nederlandse taal in spraak en schrift;
 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Zaterdag is je vaste werkdag;
 • Verzorgd en betrouwbaar, jij bent ons visitekaartje;
 • Als je al kennis van (houten) vloeren en styling hebt is dit zeker een pre! Maar vooral enthousiasme om te leren is waar wij naar op zoek zijn.

Waar ga je werken?

Friesland Parket is een traditioneel parketbedrijf in Heerenveen met in het assortiment hoogwaardige houten vloeren, laminaat en PVC. Renovaties en onderhoud van houten vloeren behoren ook tot onze werkzaamheden. Het bedrijf is een kleine organisatie met een hecht team, het werk is afwisselend, je krijgt veel verantwoordelijkheid.

Hoe solliciteren?

Deze vacature is gevuld. Hou onze website en socials in de gaten voor nieuwe vacatures.

Contact  
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Onze merken

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015