location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Referentie

Bauwerk Formpark Rombico Oak Farina Hongaars Puntpatroon
  • home
  • Bauwerk Formpark Rombico Oak Farina Hongaars Puntpatroon

Bauwerk Formpark Rombico Oak Farina Hongaars Puntpatroon

Begin dit jaar heeft een gezin uit Heerenveen uitgesproken een smaakvolle houten vloer te wensen. Tijdens de verbouwing van hun bestaande woning zijn de radiatoren beneden verwijderd en is er vloerverwarming geïnstalleerd.

Wanneer er hout op vloerverwarming gelegd wordt, is niet zomaar elke vloer geschikt. Uiteraard bent u bij Friesland Parket aan het juiste adres voor de juiste houten vloer.

Bauwerk Parkett

Bij vloerverwarming is het belangrijk dat de warmte goed door de vloer voelbaar is. Elke vloer heeft een zogenaamd R-waarde. De houten vloeren van Bauwerk Parkett behoren tot de absolute top door hun unieke ontwerp om een R-waarde te kunnen bieden vanaf van slechts 0.05.

Formpark Rombico Oak Farina

Deze specifieke vloer is de Formpark Rombico in de uitvoering Oak Farina van Bauwerk. Onze vakmannen hebben de 735 x 130mm planken gelegd in een Hongaars puntpatroon en vervolgens afgewerkt met een witte oliebehandeling. Het resultaat mag er zijn.

Foutloos in een strak interieur

Doordat het patroon op een intelligente wijze gelegd is worden beide ruimtes moeiteloos aan elkaar verbonden voor een extra ruimtelijke uitstraling. De glazen deur werkt als een optionele roomdivider. Ruimtebesparend doordat deze schuift in de muur. De vloer is gelegd zonder drempel of duidelijke scheiding tussen de woonkamer en de eetkamer.

Doordat de radiatoren verwijderd zijn onder de ramen is er meer vrijheid voor het interieur en een strakke afwerking. Hier is gekozen voor een hoge houten plint in de kleur wit om de hoogte van de muren te accentueren.

De nieuwe gevel bestaande uit enkel glazen deuren zorgen voor veel licht, en in de zomer de mogelijkheid om praktisch buiten te zitten in uw eetkamer. Als alternatief voor radiatoren voor de pui wordt ook vaak gekozen voor confectoren. In het geval van vloerverwarming is alles perfect weggewerkt onder de houten vloer.

Gratis advies op maat

Wilt u weten wat voor mogelijkheden er zijn voor uw woning? Kom langs in de showroom in Heerenveen en laat een van onze verkoopadviseurs u begeleiden naar de perfecte vloer. Met 10 jaar garantie voor zorgeloos woonplezier.

Terug naar Inspiratie
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015