location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Referentie

Eiken enkel wit geolied en gelegd in Dronrijp
  • home
  • Eiken enkel wit geolied en gelegd in Dronrijp

Eiken enkel wit geolied en gelegd in Dronrijp

Dit parket eiken, rustiek A bestaat uit een basisplank van multiplex die is voorzien van een 4 mm eiken toplaag met een enkel wit geoliede afwerking. Doordat er weinig noesten in de vloer zitten krijgt deze een rustige uitstraling. De vloer kan vol worden verlijmd aan de ondergrond of zwevend worden gelegd. Wanneer men zevend legt, brengt men lijm aan in de tong-en groefverbinding. Het leggen is dan ook gedaan door één van onze parketteurs.

Friesland Parket legt een licht eiken vloer in Dronrijp

Voordeel

Doordat multiplanken zijn voorzien van een multiplex basis, zijn ze maatvaster dan een vloer van massief hout. Kortom, met de aanschaf van deze vloer haal je een prachtige vloer in huis die gemakkelijk is te onderhouden en jaren meegaat. Deze vloer is mooi afgewerkt door bijpassende muur- en massieve plinten te gebruiken.

Friesland Parket legt een licht eiken vloer in Dronrijp

Geolied

Dit parket is voorzien van een enkel witte houtolie, dit bied een goede bescherming. Na voorloop van tijd dient u de vloer opnieuw te oliën zodat er geen slijtplekken kunnen ontstaan. Voor het onderhoud van deze vloer zijn speciale onderhoudsmiddelen verkrijgbaar bij ons in de winkel.

Friesland Parket legt een licht eiken vloer in Dronrijp

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.

Terug naar Inspiratie
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015