location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Referentie

Maatwerk in Nes: witte houten inloopkast
  • home
  • Maatwerk in Nes: witte houten inloopkast

Maatwerk in Nes: witte houten inloopkast

Maatwerk inloopkast

In een woning in Nes heeft Friesland Parket een op maat gemaakt houten inloopkast geplaatst. Het gaat om een inloopkast met aan de linker kant hangruimte en aan de rechterkant lade-elementen en vakdelen. In de ruimte is ook een op maat gemaakte passpiegel geplaatst. De interieur van de kast is wit, maar deze zijn in meerdere kleuren beschikbaar.

Uniek

Doordat deze kasten een uniek systeem hebben kunnen ze van elk onbenutte ruimte weer een volop levende ruimte maken die in elke woning weer uniek is. Heb je weinig opbergruimte en kun je het nergens kwijt of ben je op zoek naar een handige manier om uw waardevolle spullen op te bergen dan zijn deze kasten perfect voor uw woning.
Vakwerk

Deze kasten worden in ieders interieur op maat gemaakt, zodat deze strak in de woning zit. Dit wordt uitgevoerd door onze eigen specialisten. De indeling van deze kasten kunnen helemaal aan uw eigen smaak worden aangepast, zodat u optimaal kunt genieten van deze ideale inloopkasten. Door de verschillende vakken in de kast kun je makkelijk je kleding, schoenen, tassen, etc. organiseren. Deze kast bied je daarom ook een overzichtelijke indeling.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.

Terug naar Inspiratie
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

PVC vloeren

Imitaties van hout, cement, marmer, hardsteen, het is allemaal mogelijk.

PVC vloeren