location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Referentie

Kasten met interieur en vloer op maat
  • home
  • Kasten met interieur en vloer op maat

Kasten met interieur en vloer op maat

Schuifwandkast

Wij maken gebruik van verschillende deursystemen en interieurs. Zo kunnen we een kast plaatsen onder of tegen een schuin dakbeschot, of een scheidingswand van schuifdeuren maken tussen twee kamers. Voor elk interieur kunt u bij ons terecht, voor een kast op de slaapkamer tot een kast op kantoor of uw werkkamer. Met een kastwand op maat van Friesland Parket kiest u voor vele jaren aan opbergplezier. Friesland Parket staat in voor de kwaliteit van haar producten. Een kwaliteit die bij normaal gebruik gegarandeerd wordt voor maar liefst 10 jaar, betreffende een goede werking en deugdelijkheid.

kast met interieur op maat
eiken kastdelen met interieur op maat

Vloer

"Wij maken zelf het hout op kleur, zodat we flexibel zijn. We werken per klant, elke vloer krijgt veel aandacht en moet perfect zijn voordat deze bij ons de deur uit gaat."

Friesland Parket benut optimaal de ruimtes en maakt er weer één geheel van, doordat wij vele jaren ervaring hebben in dit soort maatwerk komen we er gezamenlijk uit wat de beste opties zijn voor uw vloer wensen en maken we er iets moois van.

eiken vloer wit geolied

Afwerking

Alle werkzaamheden worden door onze eigen parketteurs uitgevoerd en leveren dan ook kwaliteit op. Het rooster is in dezelfde kleur als de vloer, zodat deze mooi overloopt en het één geheeld wordt.

strakke afwerking vloer

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contactop met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwdeshowroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.

Terug naar Inspiratie
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

PVC vloeren

Imitaties van hout, cement, marmer, hardsteen, het is allemaal mogelijk.

PVC vloeren