location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Referentie

Master Trend

Master Trend

Succes is geen reden voor verandering, maar voor uitbreiding! De uitstekende en best verkochte Green-Flor® Master Collection wordt daarom nu aangevuld met dit nieuwe gamma Master Trend-ontwerpen. Deze prachtige, echte nieuwe houtontwerpen komen helemaal overeen met de nieuwste interieurtrends. Van serene eiken ontwerpen in puur natuurlijke houttinten en warme grijstinten tot subtiel gemaakte houten planken die echt vakmanschap uitstralen. Dit alles in natuurlijke, gevarieerde kleurenbanen, waardoor de authentieke uitstraling van de producten wordt benadrukt. Deze exclusieve en authentieke vloer is versterkt met een oppervlaktestructuur die de onderscheidende en originele houtnerf combineert met een subtiele v-groef aan 4 zijden, en is zo dichtbij als de natuur oorspronkelijk biedt. Gegarneerd met de nieuwste druktechnieken, waarbij meerdere afbeeldingen op één verdieping worden gebruikt, is een minimum aan duplicatie een feit en maakt de Master Trend opvalt, in een door de natuur geïnspireerd, authentiek uiterlijk. Een aanwinst voor elk commercieel project en een must voor elk interieur thuis

Eigenschappen

Afmetingen: 1219.2 x 228.6mm(L x B)
Dikte: 2.5mm totale dikte
Slijtlaag: 0.55mm slijtlaag
Soort: Mini-afschuining 4 kanten
Gebruikersklasse: 33/42

Parket vloer kopen?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.

Terug naar Inspiratie
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015