Specialist hout op vloerverwarming
Ambachtelijk vakwerk
Kom langs in onze showroom

Voorbehandelingen

Dichtsmeren vloerverwarmingsbuizen, primeren en egaliseren

Bezig met laden...

Voorbehandelingen

Alvorens wij uw vloer kunnen komen leggen, kan het zijn dat er eerst een voorbehandeling nodig is. Denk hierbij aan het opruwen van tegels of het egaliseren van uw vloer.

Wij komen altijd eerst nog bij u langs om de ruimte op te meten en de vloercontrole te doen alvorens we daadwerkelijk gaan leggen.

Iedere situatie is uniek dus genoemde prijzen kunnen afwijken.

Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina

Wat is egaliseren?

Egaliseren is een voorbehandeling voor het leggen van een vloer en betekent gelijkmaken. Onder egaliseren verstaan we het gelijk maken of gladstrijken van een vloer. Om dit op de juiste manier te doen is een vak apart, want er komt veel bij kijken.

Welke primer moet er gebruikt worden? Welke materialen worden er gebruikt? Hoe gaat de voorbewerking? Allemaal vragen waar wij u graag alle antwoorden op geven.

Vloerverwarmingsbuizen dichtzetten

Ingefreesde vloerverwarming wordt dichtgezet met mortel. Hierna is er een opstookprotocol nodig alvorens wij kunnen egaliseren.

Waarom een primer gebruiken?

Een primer zorgt voor een betere hechting en voorkomt luchtbelletjes in de nieuwe egalisatielaag. Daarnaast zorgt een primer ervoor dat de ondergrond geen water opzuigt. Hierdoor vloeit de egalisatie beter uit.