Specialist hout op vloerverwarming
Ambachtelijk vakwerk
Kom langs in onze showroom
Bezig met laden...

Click PVC vloeren

PVC vloeren met een click-verbinding zijn eenvoudig te leggen en kunnen makkelijk verhuisd of verwisseld worden. De click vloeren zijn uitgerust met een geluiddempende onderlaag zodat uw onderburen geen last hebben van het contactgeluid. Ook kunnen deze vloeren over kleine oneffenheden worden gelegd, zodat egaliseren niet meer nodig is.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 178

per pagina

Wat moet je weten over een click pvc vloer?

Bij click pvc klemmen de stroken zich door middel van een clickverbinding aan elkaar vast. Een click pvc vloer is eenvoudig zelf te leggen en vergelijkbaar met de legwijze van een laminaatvloer. Indien de dekvloer voldoende egaal is, hoef je geen ondervloer meer te plaatsen. Alle click pvc stroken egaliseren oneffenheden tot 5 mm per 2 meter. De planken met clickverbinding zijn namelijk al voorzien van een egaliserende onderlaag van 1 millimeter. Een pvc vloer met clickverbinding is gemakkelijk zelf te leggen, uit elkaar te halen en mee te verhuizen.

 

 

 

Alle voordelen van een click pvc vloer op een rijtje

  • Kan over kleine oneffenheden worden gelegd. Dit zorgt ervoor dat egaliseren niet nodig is.
  • Door de geluidsreducerende onderlaag hebben jouw onderburen geen last van jouw contactgeluid. Dit is dus perfect voor appartementen!
  • Hoeft niet aan de dekvloer verlijmd te worden en is eenvoudig te leggen.
  • Kun je gemakkelijk verwisselen of meeverhuizen naar een volgende woning.