location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Herringbone: Visgraat Laminaat Vloeren

Het klassieke Herringbone motief, of visgraat, is een van de meest stijlvolle en geliefde legpatronen van houten vloeren. Nu beschikbaar als laminaat voor slechts

Item bekijken

Waarom kraakt mijn houten vloer?

Je hebt een nieuwe of bestaande houten vloer en je vloer kraakt. Een krakende vloer kan meerdere oorzaken hebben. Wij helpen je het kraken te verminderen.

Item bekijken

Woca Natuurzeep, hét onderhoudsmiddel voor uw houten vloer

Laten we er niet omheen draaien, een houten vloer is een grote aankoop waar je vele jaren plezier van verwacht. Goed onderhoud is daarin het verschil tussen

Item bekijken

Hoe verwijder ik direct vlekken uit mijn houten vloer?

Hoe zeer u ook uw best doet, de kans is aannemelijk dat er na verloop van tijd vlekken in uw houten vloer zullen ontstaan. In een huis wordt in immers geleefd. Maar hoe beperk je de schade zodat vlekken niet permanent te zien zijn?

Item bekijken

Verouderde eiken houten vloeren, naar keuze!

Verouderde eiken parketvloeren zijn momenteel zeer populair en vormen hierdoor een belangrijke trend! Een houten vloer kan op meerdere manieren worden verouderd en deze verouderingsprocessen voeren wij in onze eigen werkplaats uit.

Item bekijken

Houten Vloer White Wash Oliën?

We kunnen uw bestaande houten vloer een complete make-over geven door verschillende afwerkingen toe te passen. Een populaire afwerking is white wash olie. Deze lichte vloer veranderd uw ruimte in een frisse woning die extra opleeft doordat het natuurlijke licht weerkaatst op de vloer.

Item bekijken

Parket op vloerverwarming? Het kan echt!

Bij de combinatie van vloerverwarming met hout is de warmtedoorlatingsweerstand van de houten vloer zeer bepalend. Bauwerk Parkett onderscheidt zich op dit gebied met een toplaag en een HDF-onderdrager.

Item bekijken

Kan ik zelf mijn parketvloer schuren?

Zelf je parketvloer schuren, is dat verstandig? Lees de voor en nadelen van zelf schuren en maak gebruik van onze tips voor een perfect resultaat!

Item bekijken

Houten vloer op tegels met vloerverwarming, kan dat?

Dat een houten vloer prima samengaat met vloerverwarming is inmiddels bekend, maar hoe is dit wanneer je een tegelvloer hebt met vloerverwarming en je wilt een houten vloer? Om je hele bestaande tegelvloer te verwijderen is nogal veel werk dus liever leg je de nieuwe houten vloer over de bestaande tegelvloer heen, maar kan dat?

Item bekijken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Houdt u rekening met huisdieren, leefomgeving, kinderen, professioneel gebruik en de invloed op uw vloer? Wij hebben voor elke situatie de ideale oplossing en adviseren u graag.

Item bekijken

Waarom een parketvloer?

Een parketvloer is een natuurproduct. Elke plank is anders en dit geeft het een hele unieke uitstraling die je bijna niet kunt nabootsen.

Item bekijken

Een PVC-vloer

Het product heeft een echte hout uitstraling wat er voor zorgt dat iedereen denkt dat het een houten vloer is. Het is gemakkelijk in onderhoud en daarom ideaal voor mensen die weinig tot geen onderhoud willen plegen aan hun vloer.

Item bekijken

De juiste ondervloer

Wanneer u ervoor kiest om uw vloer zwevend te leggen moet je daarvoor de juiste ondervloer voor kiezen. Ondervloeren worden voornamelijk gebruikt wanneer er een houtenvloer of een laminaatvloer gelegd wordt.

Item bekijken

Luchtbevochtigers

Is de luchtvochtigheid in je woning al een lange tijd te laag en heb je al krimpnaden ontdekt? Wacht dan niet te lang met het toevoegen van vocht. Als er eenmaal scheuren ontstaan dan zijn deze lastig te repareren.

Item bekijken

Lakken of Oliën

Het is eindelijk zover, je mooie splinternieuwe vloer wordt gelegd door Friesland Parket. Alleen nu heb je de vraag, “Moet ik dit nou laten lakken of kies ik voor oliën?”

Item bekijken

Geschikte plinten

U heeft bij Friesland Parket een prachtige vloer gekozen helemaal naar je wens, maar je moet nog een randafwerking uitzoeken. De randen rondom de muur worden afgewerkt met een mooie plint. Iedere vloer- of houtsoort heeft weer een andere afwerking. Onderstaand zal ik het e.e.a. toelichten over de verschillende soorten randafwerkingen.

Item bekijken
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Onze merken

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer