Specialist hout op vloerverwarming
Ambachtelijk vakwerk
Kom langs in onze showroom

Nieuws

Ons laatste nieuws

Bezig met laden...
 1. Ervaren Parketteur | 24-40 uur | VACATURE

  Wij zoeken een ervaren parketteur, een ware vakman die zijn expertise in het leggen, schuren en afwerken van vloeren wil inzetten binnen ons dynamische team.  Item bekijken
 2. Friesland Parket x Studio SNOBSK

  Ontmoet Trea Leegstra, onze Master of Interiordesign van STUDIO SNOBSK. Trea is niet alleen een getalenteerde binnenhuisarchitect uit Sloten, maar ook uw persoonlijke gids in de wereld van interieurdesign.

  Item bekijken
 3. (Leerling) Parketteur | 24-40 uur | VACATURE

  Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een (leerling) parketteur. Houd jij van een divers takenpakket? Dan bieden wij de baan die jij zoekt.

  Item bekijken
 4. De populariteit van het laten leggen van een laminaatvloer blijft groeien

  Ontdek waarom steeds meer mensen kiezen ervoor om niet alleen het laminaat zelf aan te schaffen, maar ook het leggen ervan uit te besteden aan professionals.  Item bekijken
 5. Een nieuwe vloer meefinancieren in het bouwdepot van uw hypotheek

  In dit artikel bespreken we de mogelijkheid om een nieuwe vloer mee te financieren in het bouwdepot van uw hypotheek. Ontdek hoe u deze optie kunt benutten en uw droomvloer kunt realiseren zonder extra financiële lasten.

  Item bekijken
 6. Wat is het verschil tussen hardwax, olie, boenwas en lak?

  In dit artikel nemen we u mee in de verschillende mogelijkheden bij het afwerken van uw vloer. U heeft in de praktijk vier opties, zijnde lakken, oliën, boenwas en hardwax. Elk met unieke voordelen en nadelen. Wat zijn de verschillen tussen olie, hardwax, boenwas en lak?

  Item bekijken
 7. Houten parket vloer in de olie of lak?

  Het is eindelijk zover, uw mooie splinternieuwe vloer wordt gelegd door Friesland Parket. Alleen nu heeft u de vraag, “Moet ik dit nou laten lakken of kies ik voor oliën?”

  Item bekijken
 8. AR: Bekijk hoe een nieuwe vloer staat in uw EIGEN huis

  Vanaf heden bieden we iedereen een GRATIS 3D visualisatie aan in onze showroom. Neem een digitale foto van uw kamer, en wij laten u zien hoe een andere vloer er uit ziet in die kamer!

  Item bekijken
 9. Gefilmd bij Friesland Parket voor RTL 4 TV-programma

  Voor een nieuw programma dat uitgezonden gaat worden op RTL 4 is Friesland Parket benaderd om een item te filmen over vloeren. Eigenaar Lammert Atsma deelt zijn kennis over houten vloeren, PVC en laminaat vanuit de showroom in Heerenveen.

  Item bekijken
 10. Friesland Parket is Douwes Dekker Dealer van het Jaar!

  Friesland Parket is door Douwes Dekker® uitgeroepen tot Dealer van het Jaar 2019. Van 263 dealers in Nederland en België is de vloerenspecialist uit Heerenveen de onbetwiste topverkoper, een unieke prestatie.

  Item bekijken