location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Friesland Parket is Douwes Dekker Dealer van het Jaar!

  • home
  • Friesland Parket is Douwes Dekker Dealer van het Jaar!

Friesland Parket is Douwes Dekker Dealer van het Jaar!

Friesland Parket is door Douwes Dekker® uitgeroepen tot Dealer van het Jaar 2019. Van 263 dealers in Nederland en België is de vloerenspecialist uit Heerenveen de onbetwiste topverkoper, een unieke prestatie.

Lammert Atsma (links) en Sander Bremmer ontvangen de prijs.

Voor Friesland Parket, dat al actief is sinds 1978, telt vooral de klanttevredenheid. Onder leiding van Lammert Atsma (links op de foto) is het bedrijf, waar ambachtelijk vakmanschap vooraan staat, ook zeer gericht op de toekomst. En daarbij horen naast sales ook zeker de aftersales. Vanuit het oogpunt van de leverancier is juist die combinatie het recept voor succes.

Waarom Dealer van het Jaar?

De kwaliteit van het product komt het best tot zijn recht onder de juiste omstandigheden. Advisering van een expert is daarbij cruciaal. Het juiste materiaal in de juiste ruimte, op de juiste wijze gelegd en onderhouden levert het beste eindresultaat. Op die erkenning van Douwes Dekker® is Lammert zichtbaar trots.

Wanneer mensen rondlopen in de 1000m2 showroom wordt snel duidelijk dat er heel veel mogelijk is.

Daarbij geven we graag klantgericht advies, zodat mensen de vloer kiezen die bij hun smaak en levensstijl past.

Dat vertaald zich in een klanttevredenheid van 97%. Harde verkoop is niet het doel. Vooral bij grote aankopen waar u langere tijd mee doet, zoals een vloer, is het belangrijk dat u niet alleen vandaag tevreden bent. Maar ook over een maand, een jaar of zelfs over tien jaar. De producten van Douwes Dekker sluiten prima aan bij die filosofie.

PVC en Laminaat

Naast houten vloeren, biedt Friesland Parket producten van Douwes Dekker aan wanneer dat beter aansluit bij de eisen en wensen van de klant. Laminaat en PVC vloeren hebben grote ontwikkelingen doorgemaakt de afgelopen jaren, en hebben elk hun eigen specifieke voordelen.

De PVC vloeren van Douwes Dekker® bleken vooral hard te lopen. Moderne PVC vloeren zijn een aanwinst in de wereld van vloerbedekking. Slijtvast, waterbestendig en geurloos. Maar een andere belangrijke eigenschap blijkt vaak doorslaggevend volgens verkoopadviseur Sander Bremmer (rechts op de foto):

We leggen tegenwoordig veel PVC vloeren van Douwes Dekker in nieuwe appartementen. Vanwege de geluiddempende eigenschap van PVC wordt overlast sterk verminderd.

VVE's verbieden soms zelfs het gebruik van harde vloeren in appartementen vanwege geluidsoverlast. PVC vloeren zijn zelfs stil met harde zolen of hoge hakken. Daarnaast is het uitermate geschikt voor vloerverwarming, iets wat ook steeds meer gemeengoed is in nieuwbouw.

Friesland Parket 1/263 dealers Nederland en België

Bent u benieuwd wat uw mogelijkheden zijn voor uw droomvloer of wilt u Lammert of Sander persoonlijk komen feliciteren? U bent van harte welkom om de showroom binnen te lopen.

Maandags gesloten
09:30-17:30 uur op dinsdag
09:30-17:30 uur op woensdag
09:30-17:30 uur op donderdag
09:30-17:30 uur op vrijdag
10:00-17:00 uur op zaterdag
Zondags gesloten

Pompmakker 7
8447 GJ Heerenveen
Friesland, Nederland

T: 0513 626 507
E: info@frieslandparket.nl

  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Onze merken

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015