Friesland Parket is door Douwes Dekker® uitgeroepen tot Dealer van het Jaar 2019. Van 263 dealers in Nederland en België is de vloerenspecialist uit Heerenveen de onbetwiste topverkoper, een unieke prestatie.

Lammert Atsma (links) en Sander Bremmer ontvangen de prijs.

Voor Friesland Parket, dat al actief is sinds 1978, telt vooral de klanttevredenheid. Onder leiding van Lammert Atsma (links op de foto) is het bedrijf, waar ambachtelijk vakmanschap vooraan staat, ook zeer gericht op de toekomst. En daarbij horen naast sales ook zeker de aftersales. Vanuit het oogpunt van de leverancier is juist die combinatie het recept voor succes.

Waarom Dealer van het Jaar?

De kwaliteit van het product komt het best tot zijn recht onder de juiste omstandigheden. Advisering van een expert is daarbij cruciaal. Het juiste materiaal in de juiste ruimte, op de juiste wijze gelegd en onderhouden levert het beste eindresultaat. Op die erkenning van Douwes Dekker® is Lammert zichtbaar trots.

Wanneer mensen rondlopen in de 1000m2 showroom wordt snel duidelijk dat er heel veel mogelijk is.

Daarbij geven we graag klantgericht advies, zodat mensen de vloer kiezen die bij hun smaak en levensstijl past.

Dat vertaald zich in een klanttevredenheid van 97%. Harde verkoop is niet het doel. Vooral bij grote aankopen waar u langere tijd mee doet, zoals een vloer, is het belangrijk dat u niet alleen vandaag tevreden bent. Maar ook over een maand, een jaar of zelfs over tien jaar. De producten van Douwes Dekker sluiten prima aan bij die filosofie.

PVC en Laminaat

Naast houten vloeren, biedt Friesland Parket producten van Douwes Dekker aan wanneer dat beter aansluit bij de eisen en wensen van de klant. Laminaat en PVC vloeren hebben grote ontwikkelingen doorgemaakt de afgelopen jaren, en hebben elk hun eigen specifieke voordelen.

De PVC vloeren van Douwes Dekker® bleken vooral hard te lopen. Moderne PVC vloeren zijn een aanwinst in de wereld van vloerbedekking. Slijtvast, waterbestendig en geurloos. Maar een andere belangrijke eigenschap blijkt vaak doorslaggevend volgens verkoopadviseur Sander Bremmer (rechts op de foto):

We leggen tegenwoordig veel PVC vloeren van Douwes Dekker in nieuwe appartementen. Vanwege de geluiddempende eigenschap van PVC wordt overlast sterk verminderd.

VVE's verbieden soms zelfs het gebruik van harde vloeren in appartementen vanwege geluidsoverlast. PVC vloeren zijn zelfs stil met harde zolen of hoge hakken. Daarnaast is het uitermate geschikt voor vloerverwarming, iets wat ook steeds meer gemeengoed is in nieuwbouw.

Friesland Parket 1/263 dealers Nederland en België

Bent u benieuwd wat uw mogelijkheden zijn voor uw droomvloer of wilt u Lammert of Sander persoonlijk komen feliciteren? U bent van harte welkom om de showroom binnen te lopen.