Voor een nieuw programma dat uitgezonden gaat worden op RTL 4 is Friesland Parket benaderd om een item te filmen over vloeren. Eigenaar Lammert Atsma deelt zijn kennis over houten vloeren, PVC en laminaat vanuit de showroom in Heerenveen.

Product Z-Works B.V. heeft de presentatoren Addinda Kennedy en Erik Burgers aan zich weten te binden. Samen zullen zij verschillende bedrijven door heel Nederland bezoeken om lokale ondernemers te interviewen en kijkers te helpen met het beantwoorden van veelgestelde vragen.

U kunt binnenkort Lammert 2x bewonderen op nationale televisie. Momenteel worden de beelden gemonteerd en klaar gemaakt voor productie.

Op zondag 3 mei om 15.30 uur wordt de aflevering van het televisieprogramma "Onderweg naar de Regio" met Friesland Parket uitgezonden op RTL 4. Op de daaropvolgende zaterdag 9 mei om 13.30 uur zal de herhaling uitgezonden.

De showroom is voor u geopend op de gebruikelijke tijden. Houdt u zich wel aan de richtlijnen van het RIVM in verband met COVID-19, dat doen wij ook.

(de opnames vonden plaats voor de uitbraak Corona in Nederland, houdt minimaal 1.5m afstand)