location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Gefilmd bij Friesland Parket voor RTL 4 TV-programma

  • home
  • Gefilmd bij Friesland Parket voor RTL 4 TV-programma

Gefilmd bij Friesland Parket voor RTL 4 TV-programma

Voor een nieuw programma dat uitgezonden gaat worden op RTL 4 is Friesland Parket benaderd om een item te filmen over vloeren. Eigenaar Lammert Atsma deelt zijn kennis over houten vloeren, PVC en laminaat vanuit de showroom in Heerenveen.

Product Z-Works B.V. heeft de presentatoren Addinda Kennedy en Erik Burgers aan zich weten te binden. Samen zullen zij verschillende bedrijven door heel Nederland bezoeken om lokale ondernemers te interviewen en kijkers te helpen met het beantwoorden van veelgestelde vragen.

U kunt binnenkort Lammert 2x bewonderen op nationale televisie. Momenteel worden de beelden gemonteerd en klaar gemaakt voor productie.

Op zondag 3 mei om 15.30 uur wordt de aflevering van het televisieprogramma "Onderweg naar de Regio" met Friesland Parket uitgezonden op RTL 4. Op de daaropvolgende zaterdag 9 mei om 13.30 uur zal de herhaling uitgezonden.

De showroom is voor u geopend op de gebruikelijke tijden. Houdt u zich wel aan de richtlijnen van het RIVM in verband met COVID-19, dat doen wij ook.

(de opnames vonden plaats voor de uitbraak Corona in Nederland, houdt minimaal 1.5m afstand)

Contact  
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Onze merken

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015