Specialist hout op vloerverwarming
Ambachtelijk vakwerk
Kom langs in onze showroom
Bezig met laden...

Plinten

Een plint is de afwerking van de (houten) vloer en dient dus zorgvuldig gekozen te worden. Een plint heeft naast een decoratief effect ook een functie als stootlijst. Hiermee voorkomt u beschadigingen aan de muur. Ook dekt de plint de zwelnaad tussen de muur en de vloer af.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina

Massief houten plint

Massieve plinten zijn in vrijwel alle denkbare hoogtes en diktes te verkrijgen. De eiken plint kan in de kleur van de vloer geleverd worden

MDF-plint

Deze waterafstotende MDF plinten leveren wij in alle mogelijke afmetingen. De plinten zijn voorgelakt in de bekende RAL-kleuren of in luxe sierplint uitvoeringen.

Afdeklijsten

Deze platte plinten worden gebruikt op plaatsen waar geen muurplint geplaatst kan worden zoals bij ramen of deuropeningen. Afdeklijsten worden ook gebruikt bij zwevende vloeren zoals hout, laminaat of pvc waarbij al muurplinten aanwezig zijn.

Plinten plaatsen

Wanneer wij de vloer komen leggen is het uiteraard ook mogelijk dat we de plinten plaatsen. Het plaatsen van de plinten is de afwerking van de vloer en dient zorgvuldig te gebeuren. Belangrijk is dat uw muren droog en geverfd zijn i.v.m. de hechting van de kit waarmee de plint wordt geplaatst.