Specialist hout op vloerverwarming
Ambachtelijk vakwerk
Kom langs in onze showroom

Friesland Parket

Dé Ambachtelijke Parketteur Sinds 1978!

Bezig met laden...

Over Friesland Parket

Sinds 1978 bewijst Friesland Parket dat mensen onze passie voor vakwerk, streven naar perfectie en hoge kwaliteitsproducten op prijs stellen. Alle werkzaamheden worden dan ook sinds jaar en dag in eigen beheer uitgevoerd. Zoekt u een parketteur die de ambacht beheerst, uw wensen begrijpt én vertaald in uw ideale vloer?

Kies de meest betrouwbare, ook de komende 45 jaar!

Friesland Parket: Kwaliteit en service staan al 45 jaar voorop!

Met 45 jaar ervaring in vloeren staan wij u graag te woord in onze compleet vernieuwde showroom in Heerenveen.

Dat geldt voor ons aanbod in diverse vloerafwerkingen, maar ook voor het leggen van de vloeren. Wij regelen alles en geheel in eigen beheer.

Zo kunnen wij met vertrouwen garant staan voor kwaliteit en service. U kunt bij ons rekenen op:

  • Ervaren adviseurs voor een eerlijk en waardevol advies
  • Uitgebreide showroom waar u comfortabel verschillende opties kunt zien én voelen
  • Een vakman die uw vloer perfect inmeet bij u thuis
  • Wij leggen uw vloer met een perfect resultaat
  • Inclusief leveren en monteren van plinten
  • Instructies als u liever zelf de vloer legt
  • Tips over onderhoud en onderhoudsmiddelen voor uw vloer

InRetail

Friesland Parket is erkend lid van InRetail, een branchevereniging waarbij landelijk uitsluitend speciaalzaken zijn aangesloten. De branchevereniging heeft samen met de Consumentenbond leveringsvoorwaarden opgesteld, welke uitermate consumentvriendelijk zijn en uiteraard levert en legt Friesland Parket volgens deze voorwaarden.

Tevens houdt het lidmaatschap in dat de aangesloten bedrijven een (eventueel) geschil, dat door de consument bij de geschillencommissie parket aanhangig wordt gemaakt, verplicht zijn dit door deze commissie te laten behandelen en zich hebben neer te leggen bij de uitspraak. Een procedure die de consument weinig kost en snel wordt afgewikkeld.

Erkend schadebedrijf

Wanneer u schade hebt, bijvoorbeeld bij waterschade, brandschade, inbraakschade of dergelijke waarbij u gebruik moet maken van uw verzekering, weet dan dat wij gespecialiseerd zijn in het vakkundig afhandelen hiervan.

Wij kunnen elke laminaat, pvc of houten vloer herstellen of vervangen.

Wij werken alleen met eigen en ervaren specialisten. Tevens geven wij altijd een aanvullend advies voor onderhoud en gebruik van de gerepareerde of nieuwe vloer, zodat u er weer jarenlang plezier van hebt.

Erkend leerbedrijf


Als erkend leerbedrijf laten willen we graag het aantal vakmensen op peil houden die werkzaam zijn in onze branche en daarom investeren wij graag onze tijd in deze jongeren.

Friesland Parket is gespecialiseerd in het leggen en afhandelen van vloeren. Dat kan houten vloeren zijn of een laminaat, maar wij leggen ook PVC vloeren.

In onze showroom in Heerenveen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies.

Ben jij MBO-student en wil je in de praktijk het vak van vloeren leggen leren? Of wil je in de toekomst als verkoopmedewerk(st)er of interieurstylist(e) aan het werk? Neem dan contact met ons op en wellicht hebben we een leerplek of stageplaats voor jou!