Vanaf heden bieden we iedereen een GRATIS 3D visualisatie aan in onze showroom. Neem een digitale foto van uw kamer, en wij laten u zien hoe een andere vloer er uit ziet in die kamer!

Voor veel mensen is het lastig om een nieuwe vloer te kiezen. U haalt inspiratie uit voorbeelden van internet, magazines, woonprogramma's. U weet wel wat u mooi vindt, maar de voorbeelden zijn nooit exact zoals uw huis.

Daarom gaat u naar een showroom om opties in het echt te bekijken, zoals onze showroom in Heerenveen. Hier krijgt u advies en begeleiding, waarbij we u voorbeelden van materialen en vloerborden laten zien. Tegenwoordig kunnen we u ook iets nieuws aanbieden.

Augmented Reality: de realiteit wordt aangepast

Stelt u zich eens voor: u hoeft zich niets meer voor te stellen...

Dankzij de magie van computers, zijn wij in staat uw kamer te voorzien van een andere vloer met één klik. Er zijn zoveel mogelijkheden, in kleur en legpatroon maar ook in de gekozen materialen. Bij Friesland Parket kunt u kiezen tussen hout, laminaat en PVC.

Hieronder ziet u een voorbeeld, van een prachtige woonkamer. Deze klant was benieuwd welke vloer het mooist staat. Doordat ze een foto meegenomen hadden naar de showroom, konden wij direct verschillende mogelijkheden laten zien.

De beste service én de beste prijs

Friesland Parket bestaat al sinds 1978. Traditie, service en passie voor vakmanschap is waar we al die jaren om bekend staan. Persoonlijke aandacht en service wordt wel eens als ouderwets gezien, maar méér bieden voor minder is volgens ons van alle tijden.

3D visualisaties en renders zijn niet nieuw. Binnenhuis architecten en interieur-stilisten maken gebruik van statische computer visualisaties om ontwerpen te presenteren. De kosten kunnen oplopen tot honderden euro's, per ontwerp. Het verschil is dat wij dit gratis doen, waar u bij zit, met meer dan 80 vloeren!

Hieronder nog een voorbeeld van een statige trappartij en de overloop. Welke vind u het mooist?

Probeer het zelf

Bij deze bent u uitgenodigd om het zelf te ervaren. Neem tot 5 foto's met uw telefoon en maak een afspraak met een van onze persoonlijke verkoopadviseurs. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om gewoon eens binnen te lopen.