location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

AR: Bekijk hoe een nieuwe vloer staat in uw EIGEN huis

  • home
  • AR: Bekijk hoe een nieuwe vloer staat in uw EIGEN huis

AR: Bekijk hoe een nieuwe vloer staat in uw EIGEN huis


Vanaf heden bieden we iedereen een GRATIS 3D visualisatie aan in onze showroom. Neem een digitale foto van uw kamer, en wij laten u zien hoe een andere vloer er uit ziet in die kamer!

Voor veel mensen is het lastig om een nieuwe vloer te kiezen. U haalt inspiratie uit voorbeelden van internet, magazines, woonprogramma's. U weet wel wat u mooi vindt, maar de voorbeelden zijn nooit exact zoals uw huis.

Daarom gaat u naar een showroom om opties in het echt te bekijken, zoals onze showroom in Heerenveen. Hier krijgt u advies en begeleiding, waarbij we u voorbeelden van materialen en vloerborden laten zien. Tegenwoordig kunnen we u ook iets nieuws aanbieden.

Augmented Reality: de realiteit wordt aangepast

Stelt u zich eens voor: u hoeft zich niets meer voor te stellen...

Dankzij de magie van computers, zijn wij in staat uw kamer te voorzien van een andere vloer met één klik. Er zijn zoveel mogelijkheden, in kleur en legpatroon maar ook in de gekozen materialen. Bij Friesland Parket kunt u kiezen tussen hout, laminaat en PVC.

Hieronder ziet u een voorbeeld, van een prachtige woonkamer. Deze klant was benieuwd welke vloer het mooist staat. Doordat ze een foto meegenomen hadden naar de showroom, konden wij direct verschillende mogelijkheden laten zien.

De beste service én de beste prijs

Friesland Parket bestaat al sinds 1978. Traditie, service en passie voor vakmanschap is waar we al die jaren om bekend staan. Persoonlijke aandacht en service wordt wel eens als ouderwets gezien, maar méér bieden voor minder is volgens ons van alle tijden.

3D visualisaties en renders zijn niet nieuw. Binnenhuis architecten en interieur-stilisten maken gebruik van statische computer visualisaties om ontwerpen te presenteren. De kosten kunnen oplopen tot honderden euro's, per ontwerp. Het verschil is dat wij dit gratis doen, waar u bij zit, met meer dan 80 vloeren!

Hieronder nog een voorbeeld van een statige trappartij en de overloop. Welke vind u het mooist?

Probeer het zelf

Bij deze bent u uitgenodigd om het zelf te ervaren. Neem tot 5 foto's met uw telefoon en maak een afspraak met een van onze persoonlijke verkoopadviseurs. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om gewoon eens binnen te lopen.

  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Onze merken

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015