Bauwerk Formpark Rombico Oak Farina Hongaars Puntpatroon

Begin dit jaar heeft een gezin uit Heerenveen uitgesproken een smaakvolle houten vloer te wensen. Tijdens de verbouwing van hun bestaande woning zijn de radiatoren beneden verwijderd en is er vloerverwarming geïnstalleerd.

Wanneer er hout op vloerverwarming gelegd wordt, is niet zomaar elke vloer geschikt. Uiteraard bent u bij Friesland Parket aan het juiste adres voor de juiste houten vloer.

Bauwerk Parkett

Bij vloerverwarming is het belangrijk dat de warmte goed door de vloer voelbaar is. Elke vloer heeft een zogenaamd R-waarde. De houten vloeren van Bauwerk Parkett behoren tot de absolute top door hun unieke ontwerp om een R-waarde te kunnen bieden vanaf van slechts 0.05.

Formpark Rombico Oak Farina

Deze specifieke vloer is de Formpark Rombico in de uitvoering Oak Farina van Bauwerk. Onze vakmannen hebben de 735 x 130mm planken gelegd in een Hongaars puntpatroon en vervolgens afgewerkt met een witte oliebehandeling. Het resultaat mag er zijn.

Foutloos in een strak interieur

Doordat het patroon op een intelligente wijze gelegd is worden beide ruimtes moeiteloos aan elkaar verbonden voor een extra ruimtelijke uitstraling. De glazen deur werkt als een optionele roomdivider. Ruimtebesparend doordat deze schuift in de muur. De vloer is gelegd zonder drempel of duidelijke scheiding tussen de woonkamer en de eetkamer.

Doordat de radiatoren verwijderd zijn onder de ramen is er meer vrijheid voor het interieur en een strakke afwerking. Hier is gekozen voor een hoge houten plint in de kleur wit om de hoogte van de muren te accentueren.

De nieuwe gevel bestaande uit enkel glazen deuren zorgen voor veel licht, en in de zomer de mogelijkheid om praktisch buiten te zitten in uw eetkamer. Als alternatief voor radiatoren voor de pui wordt ook vaak gekozen voor confectoren. In het geval van vloerverwarming is alles perfect weggewerkt onder de houten vloer.

Gratis advies op maat

Wilt u weten wat voor mogelijkheden er zijn voor uw woning? Kom langs in de showroom in Heerenveen en laat een van onze verkoopadviseurs u begeleiden naar de perfecte vloer. Met 10 jaar garantie voor zorgeloos woonplezier.