Eiken gerookt, geschaafd en wit geoliede vloer van 22 cm breed gelegd in Leeuwarden

Friesland Parket heeft in Leeuwarden een prachtige 22 cm brede Eiken gerookt, geschaafd en wit geoliede vloer gelegd. Voordat de vloer is gelegd hebben we de bestaande tapijten vloer eruit gehaald + afgevoerd en de plinten verwijderd.

verwijderen tapijt voor eiken houten vloer

Plaatsen van de vloer

Nadat alles kaal is kunnen de specialisten van Friesland Parket aan de slag. Vanuit de hoek werken ze de gehele bovenverdieping af. Als de vloer erin zit wordt deze netjes afgewerkt met mdf sfeerplinten. Dit zijn staande- en/of muurplinten. De trap wordt uiteraard ook meegenomen om zo een vloeiende lijn te vormen tussen de lage en hogere gedeelde.

Friesland Parket staat al sinds 1978 bekend als specialist in houten vloeren. Deze klussen worden dan ook al sinds jaar en dag uitgevoerd in eigen beheer.

Nadat de vloer is gelegd wordt deze afgewerkt met een hardwax olie. Hierdoor oogt de vloer karakteristieker.

Door de vele jaren ervaring leveren wij dan ook constant mooie eindresultaten op. Kies dan ook voor een specialist die al tientallen jaren in dit vak opereert.

witte eiken vloer 22cm breed Leeuwarden

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.