Eiken vloer bourgogne naturel geolied ladderpatroon die is gerookt en geschaafd

De eiken vloerdelen zijn traditioneel gelegd dat houdt in dat deze vast gespijkerd zijn op een vezelplaat ondervloer. De vloer is rondom strak gelegd tegen de muur, zodat het een strakke uitstraling geeft. Het hout van de vloer is 9 mm dik en is dus erg robuust. Deze prachtige eiken bourgogne vloer is zwaar gerookt en verouderd getrommeld.

Trommelen van de vloer:

Na het schuren kunnen houten vloerdelen een verouderde uitstraling krijgen door ze te trommelen. Er worden dan ‘beschadigingen’ of afdrukken aangebracht, waardoor de vloer een zogenaamd geleefd effect krijgt.

Geolied:

Deze vloer is behandeld met hardwax-olie naturel. Hardwax-olie combineert de voordelen van een houtvriendelijke, op olie gebaseerde vloerbehandeling met het gladde oppervlak van conventionele lakken!

Dit systeem:

- beschermt het hout van binnen en van buiten
- vormt geen filmlaag
- vormt een beschermend oppervlak met open poriënstructuur

Geschaafd:

Deze vloer is niet geschuurd maar geschaafd, hierdoor krijg je een “stoere” vloer met voelbare noesten. Ook de kleur wordt door roken en schaven dieper.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.