Europees eiken parketvloer

Friesland Parket staat al sinds 1978 bekend als specialist in houten vloeren. Naast massief houten parketvloeren bieden we ook diverse producten aan met een houtlook, zoals laminaat en pvc.

Advies op maat

Het is belangrijk dat je als klant bewust bent van de voor en nadelen van een vloerkeuze, en vooral of deze aansluit bij je persoonlijke situatie. Bij ons kunt u genieten van advies op maat en kunt u onze vloeren zien, voelen en ervaren.

Dit is een 1-Strip-Plank van 2100x190x9.5mm. De vloer is super geschikt voor op vloerverwarming. Dit parket bestaat uit een basisplank van multiplex die is voorzien van een 2,5 mm eiken toplaag. De afwerking is naturel geolied. Dit product is afgeschuind - 2 zijden, diep geborsteld. Doordat er weinig noesten in de vloer zitten krijgt deze een rustige uitstraling. Het hout komt uit speciale bossen waar selectief geoogst wordt en valt daardoor onder de noemer duurzaam.

Hout op vloerverwarming

Het comfort van vloerverwarming in combinatie met de look & feel van parket, wij maken het mogelijk voor u. Friesland Parket is exclusief dealer van Bauwerk vloeren. Bauwerk heeft een assortiment houten vloeren ontwikkeld specifiek voor gebruik op vloerverwarming.

Unieke aspecten hout op vloerverwarming

  • Maatvast bij een relatieve luchtvochtigheid vanaf 30%
  • Gegarandeerd lage RC waarde vanaf 0.0495m2/kW
  • Hoogste rendement bij houten vloeren, dus meer comfort tegen lagere energiekosten

In onze showroom staat een speciale presentatie die alle kanten van hout op vloerverwarming belicht.

Parket vloer kopen?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.