Eiken vloer gerookt, gelegd en bekleed in Elahuizen

Onze parketteurs hebben een 22cm brede gerookte eiken vloer gelegd door de gehele woning. Deze vloer is machinaal behandeld met een naturel olie voor een mooie uitstraling die de ruimte goed benut. Wilt u een andere kleur olie op deze vloer dan kan dat ook, wij bij Friesland Parket hebben veel verschillende kleuren en mogelijkheden.

eiken gerookt 22cm breed

Omdat de gehele woning met hetzelfde parket is aangekleed wordt het één geheel en vloeit het in elkaar over.

Trapbekleding

Tevens is de trap bekleed met hetzelfde parket en is helemaal doorgetrokken naar boven. De traptreden zijn voorzien van een anti-sliplaag die erin is gefreesd.

gerookt eiken trapbekleding

Afwerking

Samen met de klant zijn we overeen gekomen om een luik in de vloer te maken voor toegang naar de ruimte onder de vloer. Deze is strak op maat gemaakt en past dan ook precies i.p.v. het oude luik. Het valt bijna niet op en dat komt omdat deze mee gaat in de vloer en de naadjes minimaal zijn.

maatwerk luik in gerookt eiken 22cm breed

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat