Eiken enkel wit geolied en gelegd in Dronrijp

Dit parket eiken, rustiek A bestaat uit een basisplank van multiplex die is voorzien van een 4 mm eiken toplaag met een enkel wit geoliede afwerking. Doordat er weinig noesten in de vloer zitten krijgt deze een rustige uitstraling. De vloer kan vol worden verlijmd aan de ondergrond of zwevend worden gelegd. Wanneer men zevend legt, brengt men lijm aan in de tong-en groefverbinding. Het leggen is dan ook gedaan door één van onze parketteurs.

Friesland Parket legt een licht eiken vloer in Dronrijp

Voordeel

Doordat multiplanken zijn voorzien van een multiplex basis, zijn ze maatvaster dan een vloer van massief hout. Kortom, met de aanschaf van deze vloer haal je een prachtige vloer in huis die gemakkelijk is te onderhouden en jaren meegaat. Deze vloer is mooi afgewerkt door bijpassende muur- en massieve plinten te gebruiken.

Friesland Parket legt een licht eiken vloer in Dronrijp

Geolied

Dit parket is voorzien van een enkel witte houtolie, dit bied een goede bescherming. Na voorloop van tijd dient u de vloer opnieuw te oliën zodat er geen slijtplekken kunnen ontstaan. Voor het onderhoud van deze vloer zijn speciale onderhoudsmiddelen verkrijgbaar bij ons in de winkel.

Friesland Parket legt een licht eiken vloer in Dronrijp

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.