Gat van kachel in grijs geoliede vloer dichtgemaakt en opnieuw behandeld

Gat opvullen

In de bestaande vloer is de kachel uit de woonkamer verwijderd en bleef er een lelijk gat achter in de vloer. Friesland Parket heeft hier de omliggende planken uitgehaald en er met zorg mooie en nieuwe planken ingelegd. Hierna is de gehele vloer voorzien van een schuurbeurt. Nadat de vloer is geschuurd is er opnieuw olie op aangebracht en ziet het er weer uit als nieuw.

onbewerkte renovatie planken

Oliën

Het is belangrijk om de hele vloer te schuren en opnieuw te oliën omdat je anders het verschil kunt zien in de vloer en dit oogt natuurlijk niet netjes. Wij bij Friesland Parket kijken altijd vanuit de klant en hoe wij het beste eruit kunnen halen. Onze eigen parketteurs zijn gespecialiseerd in dit soort klussen en kunnen dit zonder problemen oplossen.

geschuurde houten vloer

Op de parketvloer komt eerst een 2k invisable olie, daarna is er een 2k projectlak, mat aangebracht. 2k lak is een extra harde en snel drogende lak. Dit gezin heeft hiervoor gekozen omdat ze in zo kort mogelijk tijd weer op de vloer mogen komen.

houten vloer opnieuw geolied

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.