Eiken houten vloer laten leggen in Sneek

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte partij in Sneek om een nieuwe houten vloer te laten leggen, komt u al snel uit bij Friesland Parket in Heerenveen. En zo mochten we ook bij deze mensen uit Sneek een geweldige écht houten vloer leggen.

Legpatroon en sortering

Met 26 cm brede planken van Europees eiken hout creëert u direct een ruimtelijke sfeer. Door gebruik te maken van een brede plank en deze in het verlengde van de ruimte te leggen, ontstaan er zichtlijnen die de woonkamer en de keuken verbinden en tegelijkertijd de gehele ruimte optisch vergroot. Elke plank is even breed en even lang, daarom leggen we deze in wildverband om een verder patroon te vermijden.

De tekening van elke plank is uniek, aangezien de planken zijn gemaakt van echte eiken bomen. En elke boom is anders. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar bij een PVC of laminaat vloer werkt u met prints, hiervan is dus niet elke afzonderlijke plank uniek. Dit draagt bij aan de "natuurlijke uitstraling" van hout ten opzichte van andere vloeren.

Afwerking

De afwerking is in grote mate verantwoordelijk voor de uitstraling. Deze bewoners hebben gekozen voor een eiken plank die is geschaafd en gerookt, en vervolgende wit geolied. Deze afwerking wordt vaak gecategoriseerd als landelijk, maar past ook onder industrieel of "net interieur".

Wanneer u een nieuwe vloer kiest, zijn er tal van keuzes om te maken. Bijvoorbeeld de velling, ofwel de randen rondom elke plank. Geen velling maakt dat de vloer helemaal glad is. In dit geval is gekozen voor een v-groef aan de lange zijdes. Dit kun je zien én voelen. Als afsluiter hebben we de muren voorzien van een muurplint in de kleur wit, in de afmeting 70 x 15 mm.

Een prachtig resultaat

Wanneer de parketteurs van Friesland Parket alles netjes hebben achtergelaten en u de meubels weer heeft kunnen terugzetten ziet u pas écht het resultaat.

Een goed gelegde vloer staat garant voor vele jaren woonplezier. Vakwerk ziet u juist terug in het ontbreken van gekke geluiden, kiertjes of hoogteverschil terwijl u loopt. Let bijvoorbeeld eens extra op hoeken of plaatsen waar bijvoorbeeld verwarmingsbuizen of contactdozen door de vloer komen. Oog voor detail en bijpassende afwerking onderscheidt de ambachtelijke vakman.

Gratis advies op maat

Wilt u weten wat voor mogelijkheden er zijn voor uw woning? Kom langs in de vernieuwde showroom in Heerenveen en laat een van onze verkoopadviseurs u begeleiden naar uw droomvloer. Inclusief 10 jaar garantie voor zorgeloos woonplezier.