Mooie eiken vloer gelegd in Nij Beets

Friesland Parket staat zeer goed bekend omtrent leggen van nieuwe vloeren. Het leggen van nieuwe vloeren en/of aanhelen daarvan gebeurt zeer professioneel. Deze eiken vloer is dan ook zeer strak gelegd door onze eigen professionals.

Dit is een rustiek A eiken vloer dat houdt in dat deze vloer noesten bevat niet groter als 35mm. Deze vloer is eigenlijk geschikt voor elk interieur. De vloer heeft een heel natuurlijke uitstraling.

Mooie eiken vloer gelegd in Nij Beets.

Sinds 1978 bewijst Friesland Parket dat mensen onze passie voor vakwerk, streven naar perfectie en hoge kwaliteit houtsoorten op prijs stellen. Zoekt u een parketteur die de ambacht beheerst, uw wensen begrijpt én vertaald in uw ideale houten vloer? Kies de meest betrouwbare, ook de komende 40 jaar!

Eiken vloerdelen

Nadat de ondergrond is geëgaliseerd, leggen onze parketteurs de 22 cm brede eiken houten vloer. Deze vloer is gerookt, geschaafd en wit geolied. Deze vloer is in de lengte van de kamer gelegd, zodat de ruimte optisch groter oogt. Rondom de vloer zijn mdf-stijlplinten van 9 cm hoog aangebracht.

Mooie eiken vloer gelegd in Nij Beets.

Oliën

Nadat de vloer is gelegd, brengen wij een laag onderhoudsolie aan. Deze vloer is in de basis behandeld met een hardwax-olie wit. Dit systeem zorgt ervoor dat:

– Het hout van binnen en van buiten beschermt
– Er geen filmlaag vormt
– Er een beschermend oppervlak met een open poriën structuur vormt

Hardwax-olie combineert de voordelen van een houtvriendelijke, op olie gebaseerde vloerbehandeling met het gladde oppervlak van conventionele lakken.

Parket heeft een fraaie eiken 22 cm brede vloer gelegd in Nij Beets.

Mooie eiken vloer gelegd in Nij Beets.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.