Parket Vloer waarop geleefd mag worden in Dronrijp

Het kopen van een vloer is iets heel persoonlijks. Er is gewoon erg veel om uit te kiezen. Bij Friesland Parket zal een ervaren verkoopadviseur u helpen zodat u alle benodigde informatie heeft om een weloverwogen keuze te maken. Vaak zien we een strijd tussen gevoel en verstand. Doordat wij weten wat alle mogelijkheden zijn, kunnen we oplossingen bieden voor al uw vraagstukken.

De situatie

Deze klant woont in Dronrijp en heeft een moderne smaak. Een lichte, houten vloer had de voorkeur. Echter, er is rekening te houden met een aantal factoren. De belangrijkste zijn de aanwezigheid van een hond en een open keuken. Kort door de bocht kan een hond krassen veroorzaken en een vloer in de keuken is gegarandeerd water op het hout van tijd tot tijd.

Een "gewone" houten vloer lijkt dan niet het meest geschikt. Vandaar dat mensen graag bij Friesland Parket komen. We denken met u mee en vertellen u graag dat er opties zijn die aansluiten bij uw levensstijl.

Bauwerk Villapark met ultramatte invisible protection

Er is gekozen voor een Villapark parketvloer van het merk Bauwerk. Deze bijzondere plank is net gesorteerd en heeft een moderne uitstraling doordat er bijna geen noesten in zitten. We hebben de vloer gelegd op een bestaande grindvloer. Wel hebben de grindvloer eerst behandeld met een 2K epoxy, een goede basis zorgt voor een goed eindresultaat.

Doordat de planken slechts 9mm dik zijn, is Villapark van Bauwerk ook zeer geschikt voor vloerverwarming. Verkrijgbaar in 3 houtsoorten en 14 verschillende kleuren zijn ook hier nog voldoende opties.

In Dronrijp is het de kleur wit geworden, afgewerkt met 11 laagjes B Protect Ultramatte projectlak. Zeer mat dus, en praktisch onzichtbaar. Met deze lak is de vloer slijtvast én waterdicht. Puppyproof en een kind mag de afwas doen.

Laat u inspireren

Veel keuze kan ook verlammend werken. Hoe weet u nu wat de beste keus is? Daarom hebben we de inspiratie pagina in het leven geroepen om u een beeld te geven hoe onze vloeren staan bij andere mensen. Een mooi detail van de foto's hierboven, is het toevoegen van zwarte muurplinten. Deze accentueren de zwarte design keuken en ook de zwarte kozijnen voor een harmonieus geheel.

Gratis advies op maat

Wilt u weten wat voor mogelijkheden er zijn voor uw woning? Kom langs in de showroom in Heerenveen en laat een van onze verkoopadviseurs u begeleiden naar de perfecte vloer. Met 10 jaar garantie voor zorgeloos woonplezier.