Quick Step laminaatvloer Natuur Eiken met modern stijlplint gelegd in Leeuwarden

Laminaat

Friesland Parket heeft een Quick Step laminaatvloer gelegd in Leeuwarden. Dit gezin heeft gekozen voor de Largo LPU 1662 Cambridge Eik Natuur. Tevens heeft dit laminaat de meeste verschillende prints in één decor. Dit kan oplopen tot wel 60 verschillende planken! Dat zorgt voor een natuurlijke variatie en een vloer die niet van een echte houten vloer te onderscheiden is

quickstep laminaat natuur eiken leeuwarden

Quick Step

Laminaatvloeren uit de Quickstep Largo collectie zijn geschikt voor alle woonruimtes in uw huis. Quick Step Natuur lpu 1662 zijn mooie extra lange en brede planken met v-groef aan alle zijde van de laminaatdelen. Het mooie is dat je deze in veel verschillende kleuren en tinten kunt krijgen. Quickstep Largo heeft net als alle Quickstep laminaatvloeren het gepatenteerde Uniclic kliksysteem.

quickstep laminaat natuur eiken

Afwerking

Deze vloer is afgewerkt met een 10cm hoge moderne stijlplint. Om de leidingen zijn precies dezelfde kleur en materiaal plakkers geplakt om zo een naadloze vloer te creëren. Dankzij de Scratch Guard is de toplaag tot wel 10 keer krasbestendiger dan vergelijkbare laminaatvloeren van andere merken. Een unieke beleving dus waarvan je een leven lang kunt genieten.

quickstep laminaatvloer natuur eiken afwerking plakker

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.