Rustiek A houten vloer geschaafd en wit geolied gelegd in Grou

Boven verdieping

Friesland Parket heeft op de bovenverdieping een prachtige 22cm brede eiken geschaafde vloer gelegd die wit is geolied. Dit is een abc mix sortering en is net wat rustieker dan de vloer die op de begaande grond ligt.

rustiek a houten vloer geschaafd wit geolied grou

Begaande grond

Op de begane grond ligt dezelfde vloer alleen is deze 26 cm breed, omdat dit een grotere ruimte is oogt het mooier met een wat bredere vloer als boven. Omdat de verhouding van de verdiepingen hetzelfde zijn loopt het perfect in elkaar over. Zowel boven als beneden zijn de vloeren afwerkt met een witte MDF stijlplint. Deze plint zorgt ervoor dat de vloer er strak in ligt en het netjes is afgewerkt.

rustiek a houten vloer geschaafd wit geolied grou woonkamer

Het is een Rustiek A vloer dat houdt in dat de houten vloer noesten (gezonde) van maximaal 2,5 cm mag hebben. Eiken Rustiek A heeft een rustige uitstraling door de kleinere hoeveelheid noesten en minder kleurverschillen.

Samen maken we het weer mooi

Friesland Parket benut optimaal de ruimtes en maakt er weer één geheel van, doordat wij vele jaren ervaring hebben in dit soort maatwerk komen we er gezamenlijk uit wat de beste opties zijn voor uw vloer wensen en maken we er iets moois van.

rustiek a houten vloer slaapkamer

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.