location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Referentie

Eiken gerookt, geschaafd en wit geoliede vloer van 22 cm breed gelegd in Leeuwarden
  • home
  • Eiken gerookt, geschaafd en wit geoliede vloer van 22 cm breed gelegd in Leeuwarden

Eiken gerookt, geschaafd en wit geoliede vloer van 22 cm breed gelegd in Leeuwarden

Friesland Parket heeft in Leeuwarden een prachtige 22 cm brede Eiken gerookt, geschaafd en wit geoliede vloer gelegd. Voordat de vloer is gelegd hebben we de bestaande tapijten vloer eruit gehaald + afgevoerd en de plinten verwijderd.

verwijderen tapijt voor eiken houten vloer

Plaatsen van de vloer

Nadat alles kaal is kunnen de specialisten van Friesland Parket aan de slag. Vanuit de hoek werken ze de gehele bovenverdieping af. Als de vloer erin zit wordt deze netjes afgewerkt met mdf sfeerplinten. Dit zijn staande- en/of muurplinten. De trap wordt uiteraard ook meegenomen om zo een vloeiende lijn te vormen tussen de lage en hogere gedeelde.

Friesland Parket staat al sinds 1978 bekend als specialist in houten vloeren. Deze klussen worden dan ook al sinds jaar en dag uitgevoerd in eigen beheer.

Nadat de vloer is gelegd wordt deze afgewerkt met een hardwax olie. Hierdoor oogt de vloer karakteristieker.

Door de vele jaren ervaring leveren wij dan ook constant mooie eindresultaten op. Kies dan ook voor een specialist die al tientallen jaren in dit vak opereert.

witte eiken vloer 22cm breed Leeuwarden

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.

Terug naar Inspiratie
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015