location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Referentie

Eiken vloer bourgogne naturel geolied ladderpatroon die is gerookt en geschaafd
  • home
  • Eiken vloer bourgogne naturel geolied ladderpatroon die is gerookt en geschaafd

Eiken vloer bourgogne naturel geolied ladderpatroon die is gerookt en geschaafd

De eiken vloerdelen zijn traditioneel gelegd dat houdt in dat deze vast gespijkerd zijn op een vezelplaat ondervloer. De vloer is rondom strak gelegd tegen de muur, zodat het een strakke uitstraling geeft. Het hout van de vloer is 9 mm dik en is dus erg robuust. Deze prachtige eiken bourgogne vloer is zwaar gerookt en verouderd getrommeld.

Trommelen van de vloer:

Na het schuren kunnen houten vloerdelen een verouderde uitstraling krijgen door ze te trommelen. Er worden dan ‘beschadigingen’ of afdrukken aangebracht, waardoor de vloer een zogenaamd geleefd effect krijgt.

Geolied:

Deze vloer is behandeld met hardwax-olie naturel. Hardwax-olie combineert de voordelen van een houtvriendelijke, op olie gebaseerde vloerbehandeling met het gladde oppervlak van conventionele lakken!

Dit systeem:

- beschermt het hout van binnen en van buiten
- vormt geen filmlaag
- vormt een beschermend oppervlak met open poriënstructuur

Eiken vloer bourgogne naturel geolied ladderpatroon die is gerookt, geschaafd en gelegd

Geschaafd:

Deze vloer is niet geschuurd maar geschaafd, hierdoor krijg je een “stoere” vloer met voelbare noesten. Ook de kleur wordt door roken en schaven dieper.

Eiken vloer bourgogne naturel geolied ladderpatroon die is gerookt, geschaafd en gelegd

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.

Terug naar Inspiratie
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015