location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Referentie

Eiken vloer op vloerverwarming gelegd in Heerenveen
  • home
  • Eiken vloer op vloerverwarming gelegd in Heerenveen

Eiken vloer op vloerverwarming gelegd in Heerenveen

Ondergrond

De ondergrond is een anhydriet vloer. Op het moment dat wij een houten vloer plaatsen dient de ondergrond zo vlak mogelijk te zijn, zodat wij er verzekerd van zijn dat de vloer er ook vlak in komt te liggen. In dit geval hebben wij de vloer nog geëgaliseerd met egaline omdat deze nog niet vlak genoeg was.

Cementvloer

Vloerverwarming

Bij de combinatie van vloerverwarming met hout is de warmtedoorlatingsweerstand (RW-waarde) van de houten vloer zeer bepalend. Bauwerk Parkett onderscheidt zich op dit gebied met een toplaag en een HDF-onderdrager. Dit tweelaags product zorgt voor een enorm lage weerstand van slechts 0,049 m2 K/w, waar de eis van de vloerverwarmingsleveranciers maximaal 0,10 m2 K/w is. Daar wordt ruimschoots aan voldaan.

Vloerverwarming

Eiken

Nadat de ondergrond is geëgaliseerd, leggen onze parketteurs de 22 cm brede eiken houten vloer. Deze vloer is gerookt, geschaafd en wit geolied. Aan het huis is een ruimte gebouwd waar de vloer diagonaal in komt liggen. De vloer is namelijk vanuit de woonkamer doorgetrokken. Rondom de vloer zijn mdf-stijlplinten van 9 cm hoog aangebracht.

Eiken vloer op vloerverwarming

Nadat de vloer is gelegd, brengen wij een laag onderhoudsolie aan. Deze vloer is in de basis behandeld met een hardwax-olie wit. Dit systeem zorgt ervoor dat:

– Het hout van binnen en van buiten beschermt
– Er geen filmlaag vormt
– Er een beschermend oppervlak met een open poriën structuur vormt

Hardwax-olie combineert de voordelen van een houtvriendelijke, op olie gebaseerde vloerbehandeling met het gladde oppervlak van conventionele lakken.

Eiken vloer op vloerverwarming

Parket op vloerverwarming kopen?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien, voelen en geniet je van advies op maat.

Terug naar Inspiratie
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015