location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Referentie

Eiken vloer op vloerverwarming gelegd in Heerenveen
  • home
  • Eiken vloer op vloerverwarming gelegd in Heerenveen

Eiken vloer op vloerverwarming gelegd in Heerenveen

Ondergrond

De ondergrond is een anhydriet vloer. Op het moment dat wij een houten vloer plaatsen dient de ondergrond zo vlak mogelijk te zijn, zodat wij er verzekerd van zijn dat de vloer er ook vlak in komt te liggen. In dit geval hebben wij de vloer nog geëgaliseerd met egaline omdat deze nog niet vlak genoeg was.

Cementvloer

Vloerverwarming

Bij de combinatie van vloerverwarming met hout is de warmtedoorlatingsweerstand (RW-waarde) van de houten vloer zeer bepalend. Bauwerk Parkett onderscheidt zich op dit gebied met een toplaag en een HDF-onderdrager. Dit tweelaags product zorgt voor een enorm lage weerstand van slechts 0,049 m2 K/w, waar de eis van de vloerverwarmingsleveranciers maximaal 0,10 m2 K/w is. Daar wordt ruimschoots aan voldaan.

Vloerverwarming

Eiken

Nadat de ondergrond is geëgaliseerd, leggen onze parketteurs de 22 cm brede eiken houten vloer. Deze vloer is gerookt, geschaafd en wit geolied. Aan het huis is een ruimte gebouwd waar de vloer diagonaal in komt liggen. De vloer is namelijk vanuit de woonkamer doorgetrokken. Rondom de vloer zijn mdf-stijlplinten van 9 cm hoog aangebracht.

Eiken vloer op vloerverwarming

Nadat de vloer is gelegd, brengen wij een laag onderhoudsolie aan. Deze vloer is in de basis behandeld met een hardwax-olie wit. Dit systeem zorgt ervoor dat:

– Het hout van binnen en van buiten beschermt
– Er geen filmlaag vormt
– Er een beschermend oppervlak met een open poriën structuur vormt

Hardwax-olie combineert de voordelen van een houtvriendelijke, op olie gebaseerde vloerbehandeling met het gladde oppervlak van conventionele lakken.

Eiken vloer op vloerverwarming

Parket op vloerverwarming kopen?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien, voelen en geniet je van advies op maat.

Terug naar Inspiratie
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer