location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Referentie

Eiken vloer gerookt, gelegd en bekleed in Elahuizen
  • home
  • Eiken vloer gerookt, gelegd en bekleed in Elahuizen

Eiken vloer gerookt, gelegd en bekleed in Elahuizen

Onze parketteurs hebben een 22cm brede gerookte eiken vloer gelegd door de gehele woning. Deze vloer is machinaal behandeld met een naturel olie voor een mooie uitstraling die de ruimte goed benut. Wilt u een andere kleur olie op deze vloer dan kan dat ook, wij bij Friesland Parket hebben veel verschillende kleuren en mogelijkheden.

eiken gerookt 22cm breed

Omdat de gehele woning met hetzelfde parket is aangekleed wordt het één geheel en vloeit het in elkaar over.

Trapbekleding

Tevens is de trap bekleed met hetzelfde parket en is helemaal doorgetrokken naar boven. De traptreden zijn voorzien van een anti-sliplaag die erin is gefreesd.

gerookt eiken trapbekleding

Afwerking

Samen met de klant zijn we overeen gekomen om een luik in de vloer te maken voor toegang naar de ruimte onder de vloer. Deze is strak op maat gemaakt en past dan ook precies i.p.v. het oude luik. Het valt bijna niet op en dat komt omdat deze mee gaat in de vloer en de naadjes minimaal zijn.

maatwerk luik in gerookt eiken 22cm breed

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat

Terug naar Inspiratie
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015