location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Referentie

Gat van kachel in grijs geoliede vloer dichtgemaakt en opnieuw behandeld
  • home
  • Gat van kachel in grijs geoliede vloer dichtgemaakt en opnieuw behandeld

Gat van kachel in grijs geoliede vloer dichtgemaakt en opnieuw behandeld

Gat opvullen

In de bestaande vloer is de kachel uit de woonkamer verwijderd en bleef er een lelijk gat achter in de vloer. Friesland Parket heeft hier de omliggende planken uitgehaald en er met zorg mooie en nieuwe planken ingelegd. Hierna is de gehele vloer voorzien van een schuurbeurt. Nadat de vloer is geschuurd is er opnieuw olie op aangebracht en ziet het er weer uit als nieuw.

onbewerkte renovatie planken

Oliën

Het is belangrijk om de hele vloer te schuren en opnieuw te oliën omdat je anders het verschil kunt zien in de vloer en dit oogt natuurlijk niet netjes. Wij bij Friesland Parket kijken altijd vanuit de klant en hoe wij het beste eruit kunnen halen. Onze eigen parketteurs zijn gespecialiseerd in dit soort klussen en kunnen dit zonder problemen oplossen.

geschuurde houten vloer

Op de parketvloer komt eerst een 2k invisable olie, daarna is er een 2k projectlak, mat aangebracht. 2k lak is een extra harde en snel drogende lak. Dit gezin heeft hiervoor gekozen omdat ze in zo kort mogelijk tijd weer op de vloer mogen komen.

houten vloer opnieuw geolied

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.

Terug naar Inspiratie
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015