location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Referentie

Gaten opgevuld met Basralocus tapis planken in Rottum
  • home
  • Gaten opgevuld met Basralocus tapis planken in Rottum

Gaten opgevuld met Basralocus tapis planken in Rottum

Gaten opvullen

Als eerste hebben onze parketteurs de cement gevulde gaten geëgaliseerd. Met cement proberen we zoveel mogelijk in te vullen, omdat dit een stevige en zeer geschikte basis is. Daarna is de overige ruimte opgevuld met broodjes en hebben we deze vlak geschuurd. Deze broodjes zorgen voor een goede isolatie in tegenstelling tot cement, ook zijn ze makkelijker bewerkbaar en heb je minder energieverlies.

leggen nieuwe vloerdelen renovatie

Plaatsen, schuren & oliën

Nadat de ondervloer egaal en gelijk is aan de rest van de kamer kunnen de nieuwe planken worden geplaatst. Op de foto zie je een duidelijke kleurverschil en hier moet natuurlijk nog aan gewerkt worden. Als de vloer erin ligt zijn er nog twee problemen die moeten worden opgelost:

1. Hoogteverschil
2. Kleurverschil

Als eerste lossen we probleem 1 op door de vloer te schuren, omdat de vloer al eens een schuurbeurt heeft gehad is de hoogteverschil groter. Onze parketteur schuurt de vloer naar de juiste maat en gaat verder met het oplossen van probleem 2.

schuren parketvloer onderhoud renovatie

De vloer is bijna klaar voor gebruik maar moet nog worden geolied. Deze vloer krijgt een 2k olie naturel, dit is specifiek gekozen omdat deze extra snel droogt en de bewoners er snel weer in kunnen. Nu de vloer is geolied is die net als nieuw en wordt het weer een eenheid waar je weer vele jaren van kunt genieten.

afgewerkte parket vloer renovatie beurt

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.

Terug naar Inspiratie
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015