location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Referentie

Lamelparket naturel geolied gelegd in Terherne
  • home
  • Lamelparket naturel geolied gelegd in Terherne

Lamelparket naturel geolied gelegd in Terherne

Wij krijgen vaak de vraag of de breedte van een plank invloed heeft op de ruimte. Wij zijn van mening dat dit sterk afhankelijk is van de breedte van de kamer. De houten vloer moet tot zijn recht komen in de ruimte.. In Terherne is er gekozen voor 18 centimeter brede plank, deze zorgt er goed voor dat de ruimte breder oogt.

Lamelparket in TerherneVoordelen hardwax:

  • Een afwerking met hardwaxolie beschermt je houten vloer goed tegen vocht
  • Hardwaxolie is verkrijgbaar in vele kleurvariaties.
  • Hardwaxolie is verkrijgbaar in mat en zijdemat; je kunt dus ook een lichte glans verkrijgen
  • Een vloer behandeld met hardwaxolie is plaatselijk bij te werken wanneer er sprake is van beschadigingen
  • Éen keer in de zoveel tijd kun je de vloer intensief reinigen en voorzien van een nieuwe laag hardwaxolie. Zo kun je de vloer renoveren zonder te schuren!
Lamelparket in Terherne

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.

Terug naar Inspiratie
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015