location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Referentie

Rustiek A houten vloer geschaafd en wit geolied gelegd in Grou
  • home
  • Rustiek A houten vloer geschaafd en wit geolied gelegd in Grou

Rustiek A houten vloer geschaafd en wit geolied gelegd in Grou

Boven verdieping

Friesland Parket heeft op de bovenverdieping een prachtige 22cm brede eiken geschaafde vloer gelegd die wit is geolied. Dit is een abc mix sortering en is net wat rustieker dan de vloer die op de begaande grond ligt.

rustiek a houten vloer geschaafd wit geolied grou

Begaande grond

Op de begane grond ligt dezelfde vloer alleen is deze 26 cm breed, omdat dit een grotere ruimte is oogt het mooier met een wat bredere vloer als boven. Omdat de verhouding van de verdiepingen hetzelfde zijn loopt het perfect in elkaar over. Zowel boven als beneden zijn de vloeren afwerkt met een witte MDF stijlplint. Deze plint zorgt ervoor dat de vloer er strak in ligt en het netjes is afgewerkt.

rustiek a houten vloer geschaafd wit geolied grou woonkamer

Het is een Rustiek A vloer dat houdt in dat de houten vloer noesten (gezonde) van maximaal 2,5 cm mag hebben. Eiken Rustiek A heeft een rustige uitstraling door de kleinere hoeveelheid noesten en minder kleurverschillen.

Samen maken we het weer mooi

Friesland Parket benut optimaal de ruimtes en maakt er weer één geheel van, doordat wij vele jaren ervaring hebben in dit soort maatwerk komen we er gezamenlijk uit wat de beste opties zijn voor uw vloer wensen en maken we er iets moois van.

rustiek a houten vloer slaapkamer

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.

Terug naar Inspiratie
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015