location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Geschikte plinten

  • home
  • Geschikte plinten

Geschikte plinten

U heeft bij Friesland Parket een prachtige vloer gekozen helemaal naar je wens, maar je moet nog een randafwerking uitzoeken. De randen rondom de muur worden afgewerkt met een mooie plint. Iedere vloer- of houtsoort heeft weer een andere afwerking. Onderstaand zal ik het e.e.a. toelichten over de verschillende soorten randafwerkingen.

Platte afdeklijst

Er ligt een prachtige vloer en je moet er nog een mooie plint bij zoeken. In dit geval wordt er veel gebruik gemaakt van een platte afdeklijst of te wel een platte plint. Deze platte plinten bevatten aan de onderkant een plakstrip die je er vervolgens af kunt trekken om zo deze te bevestigen aan de vloer. Nu heb je een mooie bijpassende plint bij je prachtige vloer. Wanneer je een mooie prachtige houten vloer hebt liggen in huis kan je ook kiezen voor bijpassende kleur plint. Dit kan een plint zijn met een decor of in de houtsoort waar je vloer ook uit bestaat.

Recht opstaande plinten

Recht opstaande plinten of te wel muurplinten zijn bij ons in alle RAL kleuren verkrijgbaar. De plinten die wij kunnen leveren worden tot maximaal 5 meter gemaakt. Je hebt klassieke plinten en ook moderne plinten en daartussen zit nog een hele rits van verschillende soorten MDF- en HDF plinten. Muurplinten zijn staande plinten, welke in verschillende afwerkingen en kleuren verkrijgbaar zijn. Ook zijn ze in verschillende stijlen verkrijgbaar, van een klassieke tot moderne vormgeving.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.

De Showroom   Contact  
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Onze merken

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015