location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Referentie

Eiken rustiek A parketvloer op vloerverwarming gelegd
  • home
  • Eiken rustiek A parketvloer op vloerverwarming gelegd

Eiken rustiek A parketvloer op vloerverwarming gelegd

Houten vloer op vloerverwarming

Het oog wil wat en uw oog is gevallen op een nieuwe houten vloer. In de perfecte wereld zou u ook willen kiezen voor vloerverwarming onder uw gewenste vloer. Een fantastische keuze! Met behulp van hoogwaardige producten en ons streven naar perfectie garanderen wij dat uw houten vloer op vloerverwarming vele jaren uw huis siert.

Friesland Parket legt eiken rustiek A op tegels/vloerverwarming in Joure

Parket vloer op vloerverwarming: energiebesparend en hygiënisch

Bij nieuwbouw huizen en verbouwingen van bestaande woningen denkt men vaak aan het aanleggen van vloerverwarming als hoofdverwarming. Vloerverwarming heeft voordelen waardoor men dit steeds vaker verkiest boven traditionele verwarming.

  • Energiebesparend; lagere stookkosten
  • Hoog comfort; een constant aangename temperatuur
  • Meer design vrijheid; doordat er geen radiatoren nodig zijn
  • Betere luchtkwaliteit; minder stof in de lucht door minimale circulatie

Een houten parketvloer oogt en voelt van nature warmer aan dan bijvoorbeeld tegels. Dit komt door de warmtedoorlaatweerstand van hout.

Friesland Parket legt eiken rustiek A op tegels/vloerverwarming in Joure

Laat u goed informeren over aandachtspunten

Laten we direct uw zorgen wegnemen, een houten vloer op vloerverwarming is een fantastische combinatie, mits er wordt voldaan aan een aantal basis eisen.

  • Behoudt een constante kamertemperatuur van 20°C tot 22°C
  • Behoudt een luchtvochtigheid tussen de 30% tot 65% (afhankelijk per houtsoort)
  • Maak eventueel gebruik van een luchtbevochtiger om deze waarde te halen

De vloer dient rechtstreeks te worden verlijmd op de cementdekvloer. Er zijn verschillende soorten vloerverwarming- of verkoelingssystemen. Meestal overleggen we met de aannemer of installateur en zoeken we samen met u naar de juiste vloer.

Kies de juiste vloer bij uw vloerverwarmingssysteem, laat de vloer vakkundig installeren en leggen, en houdt rekening met het eenvoudige onderhoudsschema voor een gegarandeerd mooie vloer voor vele jaren.

Friesland Parket legt eiken rustiek A op tegels/vloerverwarming in Joure

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.

Terug naar Inspiratie
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015