location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Onderhoud van houten vloeren

Onderhouden is behouden, u kent het wel. Dat gaat ook zeker op bij houten vloeren. Met het juiste onderhoud is uw parket weer in top staat. Wij vermijden de woorden nieuwstaat, omdat u wellicht juist het karakter van een oude vloer waardeert. Dus ook het in top staat brengen van “oud ogende” vloeren is een optie!

Renovatie vergt vakmanschap

Renoveren van uw parketvloer kan periodiek of incidenteel. Wij raden onze cliënten aan eens in de ca. 15 jaar de vloer te renoveren, door de toplaag te schuren. Afhankelijk van het gebruik, er zijn ook vloeren die met gemak 20 jaar of langer mooi blijven. Hoe dieper de slijtage van dagelijks gebruik is, hoe meer we moeten weg schuren voor een egale vloer.

Incidentele renovatie is als er bijvoorbeeld schade is ontstaan. Denk hierbij aan diepe krassen door het verplaatsen van meubelen of putjes van hoge hakken wat u als storend ervaart.

Wanneer u uw vloer een tweede leven gunt, kunt u kiezen voor een andere afwerking dan u had. Verschillende kleuren en lakken zijn mogelijk waardoor u een compleet nieuwe vloer krijgt, zonder een nieuwe vloer te kopen.

Herstel van brandschade en/of waterschade

Heeft u te maken gehad met brand of waterschade, dan kunnen de gevolgen voor uw houten vloer ernstig zijn. Friesland Parket heeft een uitmuntende reputatie in het opknappen of aanhelen van bestaande vloeren. Door ons niveau van professionaliteit bieden wij een resultaat dat oogt als een nieuw gelegde vloer.

Hierdoor bent u in staat een gedeelte van uw vloer te vervangen zonder zichtbaar onderscheid van de originele vloer. Bel onze schade expert bij brand- en waterschade direct voor het beoordelen en uitvoeren van herstelwerkzaamheden.

Bescherm uw parket vloer

Voorkomen is beter dan genezen en met die gedachte raden we sterk aan gebruik te maken van vilt onder uw meubelen om krassen tegen te gaan. Vraag in de showroom een doorverwijskaart en krijg 5% korting op uw bestelling bij Floorfriendly. De producten van Floorfriendly voorkomen problemen:

  • Plaatselijke slijtage van uw houten vloer
  • Moeilijk te herstellen krassen en deuken
  • Lawaai van stoelen als u ze verschuift
  • Plakviltjes die losgaan of lijmresten achter laten op uw vloer

Misschien bent u in staat zelf werkzaamheden te doen om uw vloer langer mooi te houden. Voor onderhoudsmiddelen en zelfs boenmachines bent u bij Friesland Parket aan het juiste adres.

Advies nodig? Wij komen bij u langs

Friesland Parket vindt kwaliteit en persoonlijke service belangrijk. Voor het benodigde onderhoud en het oplossen van beschadigingen komen graag bij u op locatie kijken. Wij geven u gericht advies en desgewenst voeren wij het ook voor u uit. Ook voor nieuw parket, bijvoorbeeld ter aanvulling of aanheling van de bestaande vloeren, beschikken wij over een uitgebreid assortiment.

  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Onze merken

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015