Antraciet laminaat vloer wildverband gelegd in Sneek

Een familie uit Sneek heeft onze vernieuwde showroom gevonden via Google met een specifieke vraag. "We wisten al wat we wilden toen we binnenstapten, een antraciet kleurige laminaat vloer. Bij de details werden we vriendelijk geassisteerd door een medewerker."

Friesland Parket staat al sinds 1978 bekend als specialist in houten vloeren. Naast massief houten parketvloeren bieden we ook diverse producten aan met een houtlook, zoals laminaat.

Advies op maat

Het is belangrijk dat je als klant bewust bent van de voor en nadelen van een vloerkeuze, en vooral of deze aansluit bij je persoonlijke situatie. Voor deze familie hebben we geadviseerd om te kiezen voor antraciet kliklaminaat met vierzijdige V-groef gelegd in wildverband.

antraciet laminaat vloer

Onder het genot van een kop koffie zijn we overeengekomen dat de familie uit Sneek het antraciet laminaat in de hal, woonkamer, keuken, overloop en 3 slaapkamers laat leggen door Friesland Parket. Alle dorpels zijn verwijderd zodat het vloeroppervlak ononderbroken doorloopt op de gehele verdieping.

De Sneker familie heeft ons nog een foto gestuurd met de nieuwe antraciet laminaat vloer in combinatie met een moderne zwart glazen eethoek en bijpassende antraciete vensterbank. Een mooi geheel geworden.

antraciet laminaatvloer wildbervand gelegd in sneek

"We zijn zeer tevreden met het geleverde vakwerk van de mensen van Friesland Parket. De mannen waren vriendelijk en goed gemanierd. Het kan komen doordat we een kop koffie en een broodje aangeboden hebben, maar dat was dan ook meer dan verdiend!"

Laminaat vloer kopen?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.