Grijze pvc vloer gelegd op vloerverwarming in Grou

Friesland Parket staat al sinds 1978 bekend als specialist in pvc vloeren. Naast pvc bieden we ook diverse producten aan met een houtlook, zoals laminaat en houten vloeren.

Advies op maat

Het is belangrijk dat je als klant bewust bent van de voor en nadelen van een vloerkeuze, en vooral of deze aansluit bij je persoonlijke situatie. Voor deze familie hebben we geadviseerd om te kiezen voor grijs pvc geschikt voor op vloerverwarming en gelegd door onze eigen parketteur.

Friesland Parket legt PVC op vloerverwarming in Grou

PVC vloer kopen in combinatie met vloerverwarming

Vloerverwarming onder PVC is een uitstekende combinatie, aangezien PVC een lage warmtedoorlaatweerstand heeft en het daarnaast uiterst dun gefabriceerd kan worden terwijl het alle slijtvaste eigenschappen behoudt. Een vloer van 2mm dik laat per definitie gemakkelijker de warmte van vloerverwarming door dan een van 10mm dik.

Friesland Parket legt PVC op vloerverwarming in Grou

De makkelijke vloer

Een vloer die nagenoeg onverwoestbaar, hygiënisch én stijlvol is. Dat zijn de kenmerken van een PVC vloer. PVC is mogelijk het meest veelzijdige materiaal om uw vloer mee te verfraaien. Bent u nog niet bekend met PVC vloeren? Laat u dan verrassen.

Friesland Parket legt PVC op vloerverwarming in Grou

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod vloeren zien, voelen en geniet je van advies op maat.