location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Ambitieus: De nieuwe lijn PVC-klikvloeren van Douwes Dekker

 • home
 • Ambitieus: De nieuwe lijn PVC-klikvloeren van Douwes Dekker

Ambitieus: De nieuwe lijn PVC-klikvloeren van Douwes Dekker

Douwes Dekker heeft onlangs een nieuwe lijn PVC-klikvloeren geïntroduceerd, genaamd: Ambitieus. Deze productlijn slaat naadloos aan bij de nieuwe trends en ontwikkeling op het gebied van PVC.

Douwes Dekker is een gevestigde naam in de markt van laminaat- en PVC-vloeren. Het merk onderscheidt zich op het gebied van innovatieve mogelijkheden en kwaliteit en is een partner van Friesland Parket.

Geen ondervloer nodig!

De Douwes Dekker Ambitieus PVC-vloer lijn wordt standaard geleverd met geïntegreerde ondervloer. U hoeft dus zelf geen ondervloer te plaatsen, tenzij u verplicht wordt gesteld een 10 dB oplossing te zoeken.

In dit geval is het wel nodig om een ondervloer te plaatsen, dit dient echter een ondervloer te zijn die geschikt is voor de combinatie met een Douwes Dekker Ambitieus PVC-vloer lijn. De meest geschikte ondervloer hiervoor is de Marathon Super, welke uiteraard te verkrijgen is via Friesland Parket.

De mogelijkheden van een Ambitieus PVC-vloer van Douwes Dekker

De mogelijkheden van de Ambitieus PVC-vloer lijn zijn enorm door het brede aanbod aan watervaste vloeren, welke allemaal ook gewoon geschikt zijn voor plekken die gevoeliger zijn voor waterschade, zoals de keuken of badkamer.

De Ambitieus PVC klikvloeren van Douwes Dekker zijn verkrijgbaar als riante planken, lange planken, vierkante tegels en visgraat (bekijk de designs hier). Daarnaast zijn er allerlei verschillende opties qua het leggen van de vloer en het patroon wat hierdoor tot stand komt. Het is zelfs mogelijk om tegels te combineren met stijlvolle visgraten!

Bekijk de legopties in de onderstaande video:

Waarom een PVC vloer van Douwes Dekker?

Douwes Dekker is een merk dat producten levert van hoge kwaliteit. Bij de ontwikkeling van een nieuwe productlijn wordt dan ook rekening gehouden met allerlei factoren die zouden kunnen voorkomen, met betrekking tot het plaatsen en het leven op de vloer.

Zo hoeft er na het plaatsen van een vloer uit de Ambitieus-lijn geen polish laag meer te worden aangebracht, maar is de vloer direct klaar voor gebruik.

Ook is er veel aandacht besteedt aan verschillende designs, legwijzen en combinaties, zodat er voor een ieder wat wils is. Verder is elke Douwes Dekker PVC-vloer standaard antistatisch, om ongemakken te voorkomen.

Ook niet onbelangrijk is de duurzaamheid van de Douwes Dekker vloeren. Al het hout wat gebruikt wordt voor de vloeren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Dit zijn enkele voorbeelden waarom u kiest voor een PVC-vloer van Douwes Dekker als u gaat voor kwaliteit.

De voor- en nadelen van de Ambitieus PVC-vloeren van Douwes Dekker

Het mooie aan PVC-vloeren is dat ze voornamelijk voordelen kennen. In het beginstadium van PVC-vloeren hadden mensen vaak het beeld dat een PVC-vloer niet zo mooi kon zijn als bijvoorbeeld een parketvloer.

Dit is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, want een kwalitatieve PVC-vloer is tegenwoordig vergelijkbaar met een parketvloer. Dit gezegd te hebben gaan we het over de voor- en nadelen van de Ambitieus PVC-vloeren van Douwes Dekker:

Nadelen

Een PVC-vloer kent dus meer voordelen dan nadelen, klinkt goed toch? Hierbij de nadelen:

 • PVC-vloeren kunnen niet goed tegen rubber. Om deze reden dient u stoelen, banken en tafelpoten te voorzien van vilt;
 • Krassen op PVC-vloeren zijn relatief lastig weg te werken;
 • PVC-vloeren zijn minder voordelig per vierkante meter dan bijvoorbeeld laminaat.

Voordelen

De Douwes Dekker Ambitieus PVC-vloeren:

 • zijn 100% watervast;
 • zijn eenvoudig te leggen dankzij verticale klikverbinding;
 • hebben een voelbare houtstructuur;
 • zijn standaard voorzien van een geïntegreerde geluiddempende ondervloer;
 • zijn voorzien van een duurzame slijtlaag, om het lange termijn woongenot te waarborgen.
 • zijn sterk en weinig kwetsbaar voor deuken of vlekken;
 • hebben een betere geluiddemping dan overige vloeren.

In alle rust de mogelijkheden bekijken?

In onze ruim opgezette en compleet vernieuwde showroom in Heerenveen kunt u rustig de tijd nemen om verschillende PVC-vloeren te ervaren.

Door in het echt de verschillen te zien en te voelen zult u prettiger tot een keuze komen. Daarnaast staan onze adviseurs klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen tot het juiste besluit voor uw situatie te komen. Heeft u nu nog vragen? Neem contact op!

  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Onze merken

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015