location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Een PVC-vloer

  • home
  • Een PVC-vloer

Een PVC-vloer

Wat is PVC?

Het is een afkorting voor polyvinylchloride. Een lastig woord. Tegenwoordig is het niet meer weg te denken uit de maatschappij. Denk aan buizen, speelgoed, kozijnen en dan sinds een aantal jaar ook als prachtige vloeren. PVC is flinterdun en wordt bedrukt met allerlei verschillende decors. Op het PVC gaat een beschermlaag wat zorgt voor de bescherming. Het product heeft een echte hout uitstraling wat er voor zorgt dat iedereen denkt dat het een houten vloer is. Het is gemakkelijk in onderhoud en daarom ideaal voor mensen die weinig tot geen onderhoud willen plegen aan hun vloer.

Een combinatie met vloerverwarming

Een supercombinatie. PVC heeft namelijk een zeer lage weerstand waardoor u optimaal kan profiteren van de vloerverwarming. Dit met als voordeel dat er geen radiotoren geplaatst meer hoeven te worden. Het product is namelijk verkrijgbaar vanaf 2 mm dik. Dit zorgt er dus voor dat de weerstand zeer laag is voor het product.

Het plaatsen van de vloer.

De vloer wordt meestal verlijmd op de cement ondervloer. Het beton moet meestal wel eerst geëgaliseerd worden voordat het PVC erop geplakt kan worden. Het plaatsen van PVC kan ook zwevend, omdat er tegenwoordig leveranciers zijn die PVC op HDF of kurk bevestigen en daarom zwevend gelegd kan worden. Het plaatsen van een zwevende PVC vloer heeft het gemak van het leggen van een laminaatvloer met het materiaal van PVC.

Waarom zou ik hier voor kiezen?

1. Het voelt warm aan.
2. Milieuvriendelijk.
3. Uiterst geschikt voor op vloerverwarming.
4. Zeer geluiddempend
5. Hoge slijtvastheid
6. Weinig onderhoud.
7. Lange levensduur.


Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw pvc wensen?

De Showroom   Contact  
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Onze merken

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015