location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Waarom een parketvloer?

  • home
  • Waarom een parketvloer?

Waarom een parketvloer?

Natuurproduct.

Een parketvloer is een natuurproduct. Elke plank is anders en dit geeft het een hele unieke uitstraling die je bijna niet kunt nabootsen.

Er zijn twee verschillende houtsoorten: het verschil hierin zit in de herkomst van het hout. Het betekent niet dat hardhout perse hard is en zachthout perse zacht. Hardhout is afkomstig van bedektzadige planten en bomen. Zachthout is afkomstig van naaktzadige planten en bomen.

Verschillende soorten

Er zijn zo ontzettend veel verschillende houtsoorten waaruit je kan kiezen. U kan kiezen voor een 3-laags lamelparket, patroonvloeren, multiplankvloeren en visgraatvloeren. Naast deze vloeren kunt u ook nog kiezen wat voor houtsoort u wilt en wat voor afwerking er moet komen op uw vloer. Het is mogelijk om de vloer in de was te zetten, te laten oliën of af te lakken. De afwerking is namelijk afhankelijk van uw voorkeur en wat praktisch is in uw situatie. Ook moet u rekening houden met of u wel of geen vloerverwarming hebt. Het onderhoud van uw vloer is weer afhankelijk van de afwerking, gezinssamenstelling en gebruik intensiteit.

Voordelen:

  1. De waarde van uw huis verhoogt.
  2. Een parketvloer is hygiënisch en redelijk eenvoudig schoon te houden.
  3. Hout is te renoveren.
  4. Een parketvloer is geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.
  5. Een parketvloer houdt geen allergenen vast.
  6. Hout is een natuurproduct.
  7. Het is een prachtig product en u vindt ongetwijfeld tussen alle mogelijkheden de juiste keus!

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen?

De Showroom   Contact  
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Onze merken

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015