Natuurproduct.

Een parketvloer is een natuurproduct. Elke plank is anders en dit geeft het een hele unieke uitstraling die je bijna niet kunt nabootsen.

Er zijn twee verschillende houtsoorten: het verschil hierin zit in de herkomst van het hout. Het betekent niet dat hardhout perse hard is en zachthout perse zacht. Hardhout is afkomstig van bedektzadige planten en bomen. Zachthout is afkomstig van naaktzadige planten en bomen.

Verschillende soorten

Er zijn zo ontzettend veel verschillende houtsoorten waaruit je kan kiezen. U kan kiezen voor een 3-laags lamelparket, patroonvloeren, multiplankvloeren en visgraatvloeren. Naast deze vloeren kunt u ook nog kiezen wat voor houtsoort u wilt en wat voor afwerking er moet komen op uw vloer. Het is mogelijk om de vloer in de was te zetten, te laten oliën of af te lakken. De afwerking is namelijk afhankelijk van uw voorkeur en wat praktisch is in uw situatie. Ook moet u rekening houden met of u wel of geen vloerverwarming hebt. Het onderhoud van uw vloer is weer afhankelijk van de afwerking, gezinssamenstelling en gebruik intensiteit.

Voordelen:

  1. De waarde van uw huis verhoogt.
  2. Een parketvloer is hygiënisch en redelijk eenvoudig schoon te houden.
  3. Hout is te renoveren.
  4. Een parketvloer is geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.
  5. Een parketvloer houdt geen allergenen vast.
  6. Hout is een natuurproduct.
  7. Het is een prachtig product en u vindt ongetwijfeld tussen alle mogelijkheden de juiste keus!

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen?