location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Parket op vloerverwarming? Het kan echt!

  • home
  • Parket op vloerverwarming? Het kan echt!

Parket op vloerverwarming? Het kan echt!

NATUURLIJK, HOUT OP VLOERVERWARMING!

Bij de combinatie van vloerverwarming met hout is de warmtedoorlatingsweerstand van de houten vloer zeer bepalend. Bauwerk Parkett onderscheidt zich op dit gebied met een toplaag en een HDF-onderdrager. Dit tweelaags product zorgt voor een enorm lage weerstand van slechts 0,049 m2 K/w, waar de eis van de vloerverwarmingsleveranciers maximaal 0,10 m2 K/w is. Daar wordt ruimschoots aan voldaan.

parket op vloerverwarming

NOG 7 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR BAUWERK PARKETT:

  1. Natuurlijk Levendig en echt.Houten vloeren zijn uniek en veelzijdig, ze geven elke ruimte charme.
  2. Ecologisch Hout is een natuurlijke, herbruikbare grondstof. Met duurzame bosbouw zorgen we ervoor dat er niet meer hout verwerkt wordt dan er nieuw groeit of opnieuw bebost wordt.
  3. Uniek Hout is altijd origineel, iedere plank is uniek. Door diverse producten te combineren ontstaan unieke varianten.
  4. Aangenaam Een parketvloer geeft sfeer en voelt aangenaam warm aan.
  5. Tijdloos mooi Parket geldt als een echte klassieker, geschikt voor iedere woonstijl!
  6. Makkelijk te onderhouden Het schoonhouden en onderhouden van Bauwerk Parkett is erg eenvoudig met de juiste onderhoudsproducten.
  7. Duurzaam Bij juist onderhoud kan het parket meerdere generaties mee. Door de vloer te bewerken kan de kleur of uitstraling van de vloer worden veranderd.
bauwerk parkett bij friesland parket

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.

Contact   De Showroom  
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Onze merken

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015