NATUURLIJK, HOUT OP VLOERVERWARMING!

Bij de combinatie van vloerverwarming met hout is de warmtedoorlatingsweerstand van de houten vloer zeer bepalend. Bauwerk Parkett onderscheidt zich op dit gebied met een toplaag en een HDF-onderdrager. Dit tweelaags product zorgt voor een enorm lage weerstand van slechts 0,049 m2 K/w, waar de eis van de vloerverwarmingsleveranciers maximaal 0,10 m2 K/w is. Daar wordt ruimschoots aan voldaan.

parket op vloerverwarming

NOG 7 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR BAUWERK PARKETT:

  1. Natuurlijk Levendig en echt.Houten vloeren zijn uniek en veelzijdig, ze geven elke ruimte charme.
  2. Ecologisch Hout is een natuurlijke, herbruikbare grondstof. Met duurzame bosbouw zorgen we ervoor dat er niet meer hout verwerkt wordt dan er nieuw groeit of opnieuw bebost wordt.
  3. Uniek Hout is altijd origineel, iedere plank is uniek. Door diverse producten te combineren ontstaan unieke varianten.
  4. Aangenaam Een parketvloer geeft sfeer en voelt aangenaam warm aan.
  5. Tijdloos mooi Parket geldt als een echte klassieker, geschikt voor iedere woonstijl!
  6. Makkelijk te onderhouden Het schoonhouden en onderhouden van Bauwerk Parkett is erg eenvoudig met de juiste onderhoudsproducten.
  7. Duurzaam Bij juist onderhoud kan het parket meerdere generaties mee. Door de vloer te bewerken kan de kleur of uitstraling van de vloer worden veranderd.
bauwerk parkett bij friesland parket

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.