location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Verouderde eiken houten vloeren, naar keuze!

  • home
  • Verouderde eiken houten vloeren, naar keuze!

Verouderde eiken houten vloeren, naar keuze!

Om verouderd parket te verkrijgen wordt het hout getrommeld en/of gewalst, en daarmee bewust beschadigd. Vervolgens wordt het hout verder bewerkt. Na dit proces is de vloer nagenoeg niet meer te onderscheiden van parket dat eeuwen oud is. Deze uitstraling dankt het aan de structuur, nerf tekeningen en noesten, die u als het ware de geschiedenis van de boom vertellen.

Verouderde eiken parketvloeren zijn momenteel zeer populair en vormen hierdoor een belangrijke trend! Een houten vloer kan op meerdere manieren worden verouderd en deze verouderingsprocessen voeren wij in onze eigen werkplaats uit. Een verouderde eiken houten vloer is met de juiste afwerking uitstekend toepasbaar binnen zeer uiteenlopende interieurstijlen.

Eiken houten vloer

Voordelen van een verouderde eiken houten vloer

*Elke vloer is uniek
*Hoge kwaliteit
*Vloerverwarming mogelijk
*Tijdloos
*Vuil niet snel zichtbaar
*Karakteristiek

Wij kunnen elke eiken parketvloer verouderen. Wanneer u het effect van een verouderde houten vloer nog wilt versterken is het mogelijk om uw voor de olie/lak te behandelen met loogbeits. Hierdoor krijgt u vloer een verweerde grijze kleur. Wanneer u deze hierna behandeld met vloerolie in combinatie met een door u gekozen kleur wordt het effect van het verouderen nog meer versterkt en krijgt u een prachtige authentieke vloer.

Verouderingsprocessen voor een eiken houten vloer

Het verouderen van een parketvloer is op verschillende manieren mogelijk:

*Getrommelde eiken, de parketvloer wordt bewerkt met grind, zand & steentjes in een trommel. Op deze manier krijgt de vloer een lichte verouderde look.
*Gewalste eiken, de parketvloer wordt door onze wals gehaald voor een diepe en stoere uitstraling.

Past een Verouderde eiken houten vloer bij u?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.

  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Onze merken

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015