Eiken Visgraat wit geolied, traditioneel gelegd

Friesland Parket staat zeer goed bekend omtrent leggen van nieuwe vloeren. Het leggen van nieuwe vloeren en/of aanhelen daarvan gebeurt zeer professioneel. Deze visgraatpatroon eiken wit geoliede vloer met band en bies is dan ook zeer strak traditioneel gelegd door onze eigen professionals.

1-bis kwaliteit levert een rustige plank op. Noesten zijn slechts toegestaan tot een grootte van 1,2 cm waarvan er hooguit enkele tot 1 per plank te vinden zijn.

Friesland Parket staat al sinds 1978 bekend als specialist in houten vloeren. Naast houten parketvloeren bieden we ook diverse producten aan van kunststof met een houtlook, zoals laminaat en pvc.

Advies op maat

Het is belangrijk dat je als klant bewust bent van de voor en nadelen van een vloerkeuze en vooral of deze aansluit bij je persoonlijke situatie. Deze familie heeft gekozen voor een wit geoliede eiken visgraatpatroon vloer.

Leuk om te weten: Een visgraat is vooral mooi in grote huizen. Dit laat de oppervlakte van het huis namelijk nog groter ogen.

Afwerking

Deze vloer is deels gelegd op een houten draagvloer, deels in de aanbouw op een cementdekvloer met vloerverwarming. De vloer is voorzien van een dilatatie voeg. Een dilatatievoeg is een voeg die als functie heeft het uitzetten en krimpen van materialen, ook wel werking genoemd, op te vangen. Het hout verwerkt op vloerverwarming kan meer krimp hebben dan de vloer gelegd in het bestaande deel. In het bestaande deel van de woning ligt een houten draagvloer, hier is als tussenvloer een vezelplaat toegepast.

De afwerking van de vloer is enkel witte olie.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.