location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Houten kasten op maat

Hoelang droomt u al van een inloopkast? Een kast die speciaal is gemaakt voor u, net zoals in de magazines of op tv. Individuele oplossingen voor presentatie van uw schoenen en tassen, uw bloesjes en jurken vrij hangend, gesorteerd op kleur. Soepel glijdende lades met soft close en sfeervolle, maar ook praktische verlichting. Misschien, als er ruimte over is, zelfs een gedeelte speciaal voor uw partner!

Inloopkast volledig naar uw wensen

Een opbergsysteem dat gebaseerd is op het presenteren en gemakkelijk vinden van uw kleding, schoenen en accessoires. Naast dat we al uw wensen meenemen in het ontwerp, kunnen we vaak bijzondere oplossingen bieden voor problemen waarvan u niet wist dat u ze had.

Hierin gaan wij een stap verder dan de standaard kasten makers. Doordat de keuze van mogelijkheden zo enorm is, zult u een gesprek met een van onze ervaren adviseurs zeker op prijs stellen. Tevens zult u prettig verrast zijn door de offerte die we u aanbieden.

Schuifwanden en kastenwanden

In 40 jaar tijd kunnen we stellen dat we elk type kamer gezien hebben. Dus ook voor complexere ruimtes met hoeken in muren en schuine daken leveren wij prachtige kasten. Kasten die aansluiten bij uw interieur. Of het nu uw slaapkamer, werkkamer of kantoor betreft, met een kastenwand of schuifwand kunt u een ruimte compleet transformeren.

Naast hout kunt u ook spiegelglas of gekleurd glas overwegen voor uw schuifdeuren. Graag verwijzen we naar onze online showroom bij Inspiratie om voorbeelden uit de praktijk te bekijken van onze cliënten.

10 jaar garantie op uw kast op maat

Friesland Parket maakt uitsluitend gebruik van gerenommeerde merken als DSH, Garobe of vervaardigen in eigen beheer om perfect maatwerk te garanderen. Onze vakmannen komen op locatie alles inmeten voor productie, zijn beleefd en laten na montage alles weer netjes achter zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe houten kast op maat.

Laat u inspireren en adviseren!

Wij vertalen uw wensen in praktische oplossingen. Vorm en functie moeten bij een kastontwerp naadloos op elkaar aansluiten. Want wat heeft u aan een prachtige kast, als u uw kleding en accessoires er niet in kwijt kunt?

Misschien heeft u uw kast al volkomen gevisualiseerd, misschien nog helemaal niet. In beide gevallen nodigen wij u graag uit in onze showroom in Heerenveen op de opties te bespreken. Ook kunt u direct verschillen houtsoorten en afwerkingen zien en voelen. Dat is vaak een heel andere ervaring dan bekijken in een brochure of op een website.

  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Onze merken

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

PVC vloeren

Imitaties van hout, cement, marmer, hardsteen, het is allemaal mogelijk.

PVC vloeren