location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

BLACK FRIDAY - ACTIE - CYBER MONDAY

  • home
  • BLACK FRIDAY - ACTIE - CYBER MONDAY

BLACK FRIDAY - ACTIE - CYBER MONDAY

Omdat u niet binnen 1 dag een nieuwe vloer uitzoekt, heeft u het hele weekend de tijd om een keuze te maken. Reserveer vast uw nieuwe vloer en profiteer van de Black Friday korting!

10% korting op PVC vloeren van Friesland Parket

Overgewaaid vanuit de Verenigde Staten zijn we in Nederland al enige jaren gewend aan deze koopjesdag. Traditioneel start het koopjes-seizoen in winkels op de vrijdag na Thanksgiving. Omdat we in Nederland niet zo mee bezig zijn met Thanksgiving, dat is op vrijdag 25 november in 2022.

Waar Black Friday bedoeld is om mensen fysiek de winkels in te krijgen op hun vrije dag, hebben webshops daar natuurlijk minder last van. Om die reden, is Cyber Monday in het leven geroepen. Cyber Monday is altijd de maandag na Black Friday, dit jaar op 28 november.

Hier geven webshops "traditioneel" de hoogste kortingen. Tegenwoordig worden deze dagen steeds meer uitgesmeerd en hoort u termen als Black Friday Weekend of zelfs Black Friday week.

Kijk ook bij AANBIEDINGEN voor alle lopende acties!

*vanaf 30m2 afname, klik-PVC en IPC vloeren uitgezonderd, niet geldig i.c.m. met andere acties

  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Onze merken

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015